Ćerke Jelene Karleuše nisu bahate tinejdžerke: Prelepu letnju haljinu Nike Tošić svaka devojčica može da priušti FOTO

Ćerke Jelene Karleuše nisu bahate tinejdžerke: Prelepu letnju haljinu Nike Tošić svaka devojčica može da priušti FOTO

Autor: | 06/07/2023

0

Haljina Nike Tošić dostupna je svakoj devojčici

Nika Tošić, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, ne voli da se eksponira u medijima i javnosti, ali to pravilo baš i ne važi kada su u pitanju društvene mreže. Na TikToku, gde ima zavidan broj pratilaca, prilično je aktivna. Nedavno je pokazala novu frizuru, postala je plavuša, a sada se javila iz toplijih krajeva.

Instagram

 

Pošto su školsku godinu uspešno privele kraju, Nika i njena starija sestra Atina uživaju na raspustu. Da li su zajedno i na letovanju, nisu otkrile.

Pročitajte: Sve sličnija mami - Nika Tošić se ofarbala u plavo, nećete je prepoznati FOTO

U svakom slučaju, Nika se javila sa mora, a za tu priliku odabrala je pravu letnju haljinu, lepršavu, belu, sa plavim cvetnim motivima. Idealan komad za tinejdžerke, a ne košta mnogo.

TikTok

 

Ćerke popularne pevačice i fudbalskog menadžera važe za skromne devojčice. Oblače se u „high street“ radnjama, kao njihove vršnjakinje, i ni po čemu se ne izdvajaju kao deca poznatih roditelja. Uostalom, i sama Jelena insistirala je na takvom vaspitanju, na čemu joj se mora odati priznanje.

Pročitajte: Karta za lepšu budućnost - Jelena Karleuša sklanja ćerke iz Srbije, evo gde će Atina i Nika ići u školu

- One su ćerke javnih ličnosti, koje godinama unazad imaju specifičan način života i pritiska javnosti, medija, tako da sam ja morala od malena da ih naučim da moraju da se prilagođavaju, da moraju da razumeju, da moraju da budu možda jače nego neke devojčice koje žive sasvim običnim i normalnim životom, bez pritiska javnosti, medija, bez tog žiga imena poznatih roditelja i tako dalje - ispričala je Jelena jednom prilikom za Telegraf.

TikTok

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još