Pokupila najbolje od roditelja: Nika Tošić sjajno barata loptom, a sada je pokazala da joj ni moda nije nepoznat teren FOTO

Pokupila najbolje od roditelja: Nika Tošić sjajno barata loptom, a sada je pokazala da joj ni moda nije nepoznat teren FOTO

Autor: | 22/10/2022

0

Nika Tošić oduševila odevnom kombinacijom

Niku Tošić, ćerku Jelene Karleuše i Duška Tošića, ne viđamo često u javnosti. Trinaestogodišnja devojčica nedavno je napravila presedan i sa sestrom Atinom bodrila mamu koja se kao specijalna gošća pojavila na jednoj modnoj reviji.

Pročitajte: Sestre Tošić - Atina i Nika spremne za školu, novi imidž je tu FOTO

Instagram

 

Za razliku od slavne majke, Nika još ne pokazuje afinitete prema modi. Ona se, kao njen tata, trenutno interesuje za sport, ali to ne znači da o svom izgledu ne vodi računa, naprotiv. Nikin izbor za ovo posebno veče bila je crna bini-haljina, bela kožna jakna koju je vezala oko struka i popularne “Balenciaga” patike.

Pročitajte: Plava, ali bukvalno - Nika Tošić oduševila novom bojom kose, za ovo je trebalo hrabrosti! VIDEO

Instagram

 

Straija ćerka Jelene Karleuše, Atina, odabrala je crnu suknjicu i džemper u plavoj boji. Ponosne devojčice mamu su posle revije sačekale u bekstejdžu i oduševljeno joj čestitale na još jednom sjajnom performansu.

Pročitajte: Kad Atina i Nika slave, mama ne štedi - Zavirite na rođendansku zabavu Karleušinih ćerki u Beču FOTO

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još