Dugo ga nije bilo u javnosti: Verenik Dragane Kosjerine iznenadio promenom imidža, ne biste ga prepoznali (foto)

Dugo ga nije bilo u javnosti: Verenik Dragane Kosjerine iznenadio promenom imidža, ne biste ga prepoznali (foto)

Autor: | 06/09/2021

2

Verenik Dragane Kosjerine promenio imidž, kako vam se dopada? 

I pre ovog leta znali smo da je Dragana Kosjerina ne samo jedna od najzgodnijih voditeljki, već i žena u javnom životu. Zato fotografije s letovanja, koje je prethodnih nedelja objavljivala na „Instagramu“, nisu otkrile ništa novo, ali lepo ih je videti. No, u trenutku kad je došlo vreme za povratak obavezama, uz komentar „pozdrav odmoru“, Dragana je objavila fotografiju sa verenikom Bojanom Perduvom.

Mirko Tabašević

 

Naravno, za Bojana odavno znamo jer Dragana nikada nije krila njihovu vezu, za šta nije ni imala razloga. Znamo i da je njihovo venčanje pitanje dana, a ono zavisi od epidemiološke situacije. Međutim, atraktivni stomatolog nije često prisutan ni u medijima, pa je zato uvek zanimljivo videti ga, a i po ko zna koji put zaključiti da su Dragana i on savršen par.

Uostalom, oni to znaju od samog početka, o čemu svedoče njene reči:

‒ Posle upoznavanja u velikom društvu, dogovorili smo se da odemo na kafu. Bilo je to bez mnogo očekivanja, a ta kafa trajala je sedam sati. Kad nekome koga ste, praktično, tek sreli možete da kažete toliko toga, kad pričate o stvarima na koje ste ponosni ili ih se možda stidite, kad u nekome pronađete sagovornika pred kojim niste inhibirani, onda je to osoba sa kojom treba da provodite vreme. Nekad se iz takve situacije rodi prijateljstvo, a nekad, kao kod nas, romantičan odnos.

Pročitajte: Verenik Dečko Dragane Kosjerine je zgodan dasa, a evo i čime se bavi

Instagram

 

A kako sada izgleda verenik Dragane Kosjerine otkrila je popularna voditeljka lično i to najnovijom fotografijom sa letovanja. Promena imidža je očigledna. 

 

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti