Ovo se zove modni sklad: Siniša i Arijana Mihajlović blistali na svečanosti u Bolonji, slavnom treneru uručeni ključevi grada

Ovo se zove modni sklad: Siniša i Arijana Mihajlović blistali na svečanosti u Bolonji, slavnom treneru uručeni ključevi grada

Autor: | 19/11/2021

0

Siniša i Arijana Mihajlović su savršen par, a među „sitnicama koje život znače“, odnosno stvarima prema kojima dele zajedničku strast, istaknuto mesto zauzima moda. Zgodna Italijanka, nekadašnja manekenka i voditeljka, retko greši prilikom izbora stajlinga, ali ni legendarni fudbaler ne pliva loše tim vodama.

Pročitajte: Volimo te, bundevice - Unuka Siniše Mihajlovića stigla u porodični dom u Rimu, doček će vas ostaviti bez daha (foto)

Profimedia

 

Odevne kombinacije uskladili su i pred dolazak na ceremoniju na kojoj je Siniša proglašen za počasnog građanina Bolonje. Ključeve grada uručio mu je novi gradonačelnik Mateo Lepore. Kako se navodi, priznanje je dobio zbog „posebnog osećaja za lokalnu zajednicu koju je promovisao kroz javnu ulogu (trener fudbalskog kluba), i to u periodu dok se suočavao sa opakom bolešću”.

I Siniša i njegova supruga za ovu svečanu priliku izabrali su plavu boju, sa tek neznatnom razlikom u nijansi.

Pročitajte: Hedonizam i luksuz na Sardiniji - Niko nema lepšu letnju rezidenciju od Siniše Mihajlovića (video)

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti