Bijonse ponovo uzdrmala internet, ovog puta kriv je neočekivani outfit

Bijonse ponovo uzdrmala internet, ovog puta kriv je neočekivani outfit

Autor: | 25/08/2016

0

Bijonse je ponovo izazvala "haos" samo jednim svojim postom na Instagramu, a ovog puta u pitanju je njeno fashion izdanje.

Ako iko zna kolika je moć dobrog modnog izdanja, to su onda Bijonse i Džej Zi. Jedan od najuspešnijih "muzičkih" parova u ponedeljak (22. avgusta) pojavio se na premijeri Ašerovog filma Hands of Stone, u Njujorku, kako bi podržali dugogodišnjeg prijatelja.

Queen B ponovo se odlučila za možda najmanje očekivani look i tako obradovala fanove prošetavši u sivom kompletu koji, iako je vrlo poslovan, na pevačici izgleda veoma seksi. Žensko odelo koje je Bijonse ponela čine štraftasta mini suknja i strukiran sako, koji diva nosila otkrivši izazovan dekolte. Od nakita uz ovu kombinaciju odabrala je zanimljive minđuše, a deo kose vezala u je rep sa loknama kako bi se glamurozan trendi nakit video. Uz ovaj look Bijonse je odabrala svetlo sive sandale sa dva jednostavna kaišića.

Kako bi se slagao uz svoju suprugu Džej Zi je odabrao mušku varijantu sivog odela, a uz to je kombinovao belu košulju i obavezan zlatan nakit oko vrata.

Internet je potpuno "poludeo" za ovim izdanjem Queen B, a najviše oduševljenih komentara aludiralo je da pevačica "odaje vibracije" kriminalističke serije Law and Order. Evo i zašto:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Twitter/BeyoncéVirtuoso

Pročitajte još

Najnovije vesti