Bijonse nam donosi novu Ivy Park modnu kampanju i otkriva tajnu svoje motivacije (video)

Bijonse nam donosi novu Ivy Park modnu kampanju i otkriva tajnu svoje motivacije (video)

Autor: | 30/09/2016

0

Juče (29. septembra) nas je pevačica Bijonse obradovala novom modnom kampanjom za sportsku liniju Ivy Park, a kako smo i očekivali fantastična je.

Jesen/zima kolekcija sadrži dukseve, helanke, šuškave jakne, topove i sportske bruseve, bodije, trenerke i dosta logo printa.

Pored fotografija na Instagramu Bijonse je podelila i klip koji sadrži snimke sa Formation svetske turneje, sa plesnih proba, "iza scene" nove modne kampanje, iz teretane, ali i momente sa putovanja koje deli sa Džej Zijem i Blu Ajvi.

U videu čujemo Bijonsin glas koji nam otkriva šta nju i kako motiviše. Evo šta ona kaže, a kada vam ponestena motivacije za treniranje, poslušajte je ponovo, možda je baš ovo recept:

- Ja protežem svoje telo kao horizont. Ja učim svoje telo da svakodnevno `ide` malo dalje. Znam da ono može da nauči kako da se savije, a da se ne slomi. Znam za šta je sposobno. Videla sam da čini čuda. Čak i kada moje grlo gori, moja pluća osećaju kao da se davim, kada znoj peče oči i kada osećam da će mi noge eksplodirati.

Kada pomislim da odustanem, ja zamislim osobe koje najviše volim. Zamišljam da su negde u svetu i razmišljam kako trčim prema njima. Vidim njihova lica. Oni se osmehuju i navijaju. Dozivaju moje ime. I tako stignem do kraja. Onda potisnem bol i nađem ljubav.

Фотографија корисника Hebert (@heb_b4) дана 30. Сеп 2016. у 1:31 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. instagram/weareivypark
Tagovi: bijonse fashion moda