Za sve ljubitelje stila Queen B: Tri čarobna izdanja R&B dive

Za sve ljubitelje stila Queen B: Tri čarobna izdanja R&B dive

Autor: | 17/10/2016

0

Ona ne odmara. Bijonse tek što je završila svoju veliku svetsku Formation turneju, na radost mnogobrojnih fanova, ponovo se našla na bini.

Queen B nedavno je nastupala u sklopu Tidal X 1015 humanitarnog koncerta u Bruklinu, a njen performans bio je čista magija. Tridesetpetogodišnja diva ne samo što je nastavila sa pevanjem i koreografijom nakon što je slučajno "pocepala" uvo minđušom i počela da krvari, već je uspela da ostane besprekorna sve vreme. Bijonse je ove večeri ponela tri različita izdanja, a ne zna se koje je lepše.

Pevačica se prvo pojavila ne crvenom tepihu pozirajući u omamljujućoj crnoj naked haljini sastavljenoj od crnih perlica različitih veličina i prelepe dekoracije. Haljina koju je izabrala doseže do poda i skroz prati telo, naglašava vrat dugačkom "rolkom" inspirisanom tradicijom afričkih plemena. Ramena su otkrivena, dok ruke ispod njih prekrivaju providni široki rukavići od tila. Bijonse je u ovom izdanju ponela i "moćan" dominantan nakit, puno narukvica, drvenih, metalik, crnih kao i upadljive miđuše, a kosu je zakačila u visoku kiku koja pada ispod kukova. Ovo egzotično seksepilno izdanje koja Bijonse savršeno nosi bilo je samo uvod za veče.

Za numeru Drunk in Love pevačica se na bini pojavila u njenom zaštitnom znaku, bodiju. Metalik izdanje sa kratkim rukavima naglašenim strukom i grudima zaokružila je dubokim crnim čizmama sa šljokicama i mrežastim čarapama.

Za završnu numeru Bijonse se pojavila u zlatno/petrolej floralnom odelu sa ljubičastim detaljima koje nas vraća u 70-e godine prošlog veka.

U galeriji pogledajte Bijonsina šik izdanja koja svaki put željno isčekujemo. Koje vam se najviše dopada?

Видео запис корисника Beyoncé (@beylite) дана 16. Окт 2016. у 8:37 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages
Tagovi: bijonse fashion moda

Pročitajte još

Najnovije vesti