Modni duo Bijonse i Blu Ajvi: Mama i ćerka u usklađenim Gucci haljinama

Modni duo Bijonse i Blu Ajvi: Mama i ćerka u usklađenim Gucci haljinama

Autor: | 27/07/2016

0

Bijonse i njena ćerka Blu Ajvi izgledale su preslatko dok su zajedno pozirale u Parizu, ni manje ni više, u Gucci haljinama istog dezena. Duo mame i ćerke, super se zabavio dok je pravio ove divne fotografije. Njih dve su skakale, smejal se, slale poljupce i sve to na balkonu sa kog imate utisak da može da se dotakne Ajfelov toranj.

Queen B pozirala je u svetlo plavoj floralnoj mini haljini koja ležerno prati liniju tela. Zakopčanu haljinu do krla krase crna velika ruža na sredini vrata, kao i dugački rukavi sa karnerima, slično onim na ženstvenim flamenko haljinama. Uz ovaj divan komad diva je obula metalik roze sandale, koje prosto mame na ples, i pismo tašnu iste boje. Crne naočare za vidi i kosa koja je delom skupljena u punđicu stavili su tačku na ovaj stajling.

Blu Ajvi je imala haljinicu koja se slaže sa maminom, ali kroja za devojčice. Malu haljinu, velikog brenda čine suknjica sa falticama i  košuljica sa karnerićima. Blu Ajvi takođe je ponela roze sandalice, ali i šnalice iste boje.

Da li vam se sviđa ovaj usklađen outfit Bijonse i Blu Ajvi?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/Beyoncé