"Lilihip" suknja, leptir i Gucci: Savršena kombinacija Queen B

"Lilihip" suknja, leptir i Gucci: Savršena kombinacija Queen B

Autor: | 06/10/2016

0

Ona ne mora da nastupa, da ide na glamurozne večere i događanja da bi sve zasenila svojim modnim izborom, jer ona je Queen B.

Mnogima omiljena R&B diva Bijonse u sredu (5. oktobra) prošetala je Njujorkom u ženstvenom lepršavom Gucci izdanju u koje smo se zaljubili. Izgledajući zanosno kao i uvek tridestpetogodišnja pevačica ponela je metalik plisiranu midi suknju dubokog struka (koja liči na lilihip). A šta drugo obući uz suknju koja mami poglede do statement komada koji se savršeno uklopio gotovo kao komplet. Roze tanak džemperić sa aplikacijom velikog višebojnog leptira na grudima pravi je šik nastavak sivo roze svetlucave suknje.

Bijonse koja je veliki Gucci fan nije se zaustavila samo na ovim trendi komadima. Najpopularnije sandale leta našle su se na nogama lepe pevačice i to u pliš varijanti, kao i kačket clutch torbica (koji su možda mogli da budu i drugog dezena). Dve "neuredne" kike i crveni karmin samo su stavile tačku na ovaj razigran outfit. Zar ne izgleda kao pravi slatkiš?

Kada je zahladnelo Bijonse je, iako smo mislili da to nije moguće, dodala još jedan modni komada koji bi i sam poneo svaku kombinaciju, kožnu svetlo roze jaknicu ukrašenu nitnama i perlicama.

Da li ste i vi oduševljeni ovom lepršavim roze izdanjem ove muzičke i modne dive?

Фотографија корисника @the.basic.bitch дана 6. Окт 2016. у 12:50 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. instagram/beylite
Tagovi: bijonse fashion moda

Pročitajte još

Najnovije vesti