Ana Stanić: Uvek spremna za modne avanture

Ana Stanić: Uvek spremna za modne avanture

Autor: | 07/04/2012

0

Poznata pevačica Ana Stanić oduvek je bila spremna da se upusti u različite modne avanture, a njen stil odevanja u skladu je sa trenutnim raspoloženjem i muzikom koju izvodi. Posle kraće pauze u poslu, koju je napravila zbog udaje za privatnog preduzetnika i bivšeg košarkaša Momčila Lavrnića i rođenja njihovog sina Vuka, lepa plavuša se uskoro ponovo vraća na scenu, a publiku će već narednog meseca obradovati novim singlom. U prvom intervjuu posle lepih promena na privatnom planu, Ana za "Hello!" otkriva svoje planove za budućnost,  kao i to kakav je njen život od kada je postala majka.

Koliko vam je bitno da vaš stil odevanja bude u skladu sa muzikom koju izvodite?
- Moj stil odevanja je uvek u skladu sa životnom fazom kroz koju prolazim i trenutnim stanjem moje svesti, a pošto iz tog osećaja nastaje i moja muzika onda je sve to na kraju bude povezano. Singl koji trenutno pripremam odiše pozitivnom energijom i poletnošću, reč je o veoma snažnoj pesmi, pošto se trenutno tako osećam, a u skladu sa tim će biti i moja odeća.
Trudite li se da svaki vaš novi album isprati i drugačiji vizuelni identitet?
- Trudim se da bude tako jer i meni dosadi dotadašnji stil odevanja, pa volim da vidim sebe na fotografijama ili u spotovima u nešto drugačijem svetlu. S druge strane, verujem da je i publici koja prati moj rad interesantno da me vidi u drugačijoj odeći ili sa novom frizurom,  tako da su mi takve promene važne i lično, ali i zbog publike.

Koliko je bitno da muzičar ima i prepoznatljiv stil odevanja?

- Muzika je odavno postala audio-vizuelni medij, pa je i odeća veoma važna za opšti utisak o nekom pevaču. I sama, kada pratim rad neke svetske zvezde koju cenim, obratim pažnju na to šta oblači i kakvu poruku šalje svojim imidžom. U suštini je lepo što kao muzičar mogu da izrazim svoju kreativnost i kroz izbor garderobe, jer je i to odličan način da predstavim svoj stav.
Već ste napravili mali izlet u modne vode kada ste kreirali kolekciju venčanica, planirate li da se ponovo bavite tim poslom?
- Sve se dogodilo spontano. Najpre sam sebi kreirala venčanicu koja se mnogima dopala, pa sam ubrzo posle toga uradila čitavu kolekciju koja je bila prikazana na manifestaciji „Belgrade Wedding Show“. Na moje veliko iznenađenje i zadovoljstvo, tada sam stekla mnoge klijentkinje i taj posao se razvio više nego što sam očekivala. Zbog trudnoće i porođaja morala sam da napravim malu pauzu, ali sada planiram da otvorim butik venčanica, jer sam shvatila da ima mnogo devojaka koje žele da na svojoj svadbi izgledaju nešto drugačije. I to je vrlo lepo kada se nešto što na početku bude samo igra pretvori u nešto mnogo veće.

Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Marija Aničić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti