Ana Stanić: Glamur namenjen budućim nevestama

Ana Stanić: Glamur namenjen budućim nevestama

Autor: | 18/12/2012

0

U prelepom ambijentu hotela "Metropol" u Beogradu pop pevačica Ana Stanić predstavila je novu kolekciju venčanica i večernjih haljina, koje je dizajnirala s posebnom ljubavlju i pažnjom. Buduće neveste koje su bile na događaju "Veding šou“ imale su priliku da razgovaraju sa pevačicom o svom najlepšem danu i saslušaju njene sugestije i savete.
Modna marka "White by Ana Stanić", potpis koji nose maštovite kreacije ove pevačice, na glamurozan način predstavljene su u prisustvu brojnih Aninih kolega i ličnosti iz javnog života. Mnogi od njih upravo su tu pronašli modele koje će poneti u najluđoj noći. Ponosna majka jednogodišnjeg dečaka Vuka, koja se pre dve godine udala za Momčila Lavrnića, i na svom venčanju blistala je upravo u haljini koju je sama kreirala.
- Izuzetno sam ponosna na sve modele koje sam dizajnirala i u čijem sam procesu stvaranja učestvovala od početka do kraja. Uskoro planiram da svoje modele venčanica i večernjih haljina izložim zajedno sa domaćim dizajnerima u prostoru "Čumić distrikta". Pored obaveza oko porodice, muzička karijera mi je primarna ljubav, a dobrom organizacijom uspevam da se maksimalno posvetim svemu - kaže pevačica.

Izvor: Life Content, Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti