Ana Stanić: Aktivan odmor sa suprugom i sinom

Ana Stanić: Aktivan odmor sa suprugom i sinom

Autor: | 30/08/2013

0

Pop pevačica Ana Stanić leto provodi na Jadranskom primorju. Lepa Beograđanka je prvo sa suprugom Momčilom Lavrnićem i dvogodišnjim sinom Vukom otputovala u Opatiju, gde je provela nekoliko nezaboravnih dana. Zatim se sa porodicom uputila u Crnu Goru, gde je prvi put posetila Adu Bojanu i Veliku plažu nadomak Ulcinja. Tridesetosmogodišnja pop zvezda bila je oduševljena ovim delom obale, slobodom duha ljudi koji tu letuju, nesputanom, opuštenom atmosferom i adrenalinskim sadržajima koji se tamo nude. Zgodna Ana, koja ima liniju na kojoj bi joj pozavidele i tinejdžerke, odlučila je da se oproba u zahtevnom sportu - kajt surfingu, koji je sve popularniji u tom delu crnogorske obale. Uspešna pevačica, odnedavno i modna kreatorka, ranije se oprobala u ovom, ali i u drugim vodenim sportovima, kao što je skijanje na vodi mono-skijom ili u vožnji vejk-bordom, što je pandan snoubordu, ali na vodi.
- Davno sam se zaljubila u kajt surf. Pre trinaest godina bila sam na kursu za kajt u Francuskoj, u Monpeljeu. Iako sam pre trinaest godina prvi put počela da učim da surfujem pomoću zmaja, što zapravo jeste ovaj sport, do ovog leta nisam imala priliku da nastavim da se bavim ovim sportom na vodi. Zato sam se veoma obradovala što sam na Adi Bojani ponovo krenula na časove sa instruktorom. Svi sportovi na vodi su mi jako bliski. Svake godine vozim mono-skiju na vodi i savladala sam vejk-bord, koji je pandan vožnji daske na snegu. Nadam se da ću se ubrzo vratiti na Veliku plažu i dovršiti obuku za kajt-surfing. Naime, morala sam da se vratim u Beograd baš kada je na red došla vožnja, na moju veliku žalost - kaže pevačica koja je posle osnovnih vežbi u plićaku trebalo da stečeno znanje počne da primenjuje u praksi.
Osim što je svakodnevno bila fizički aktivna, zbog treninga vezanih za surfovanje, Ana je imala i "porodični trening" koji podrazumeva trčanje za dvogodišnjim sinom na plaži.
- Na ovom delu obale je posebno upravo to što uvek duva vetar, zaista je prijatno i ne osećate onu vrelinu koja vas "ispije" na uobičajenim plažama bez vetra. Vuk je uživao u prostranstvu i slobodi jer mu nisam branila mnogo stvari. Jednostavno, nisu mu pretile nikakve opasnosti pa se igrao u pesku i trčao po plaži. I Vuk i ja smo se odlično proveli, a aktivan odmor je pravo rešenje za našu porodicu, jer smo svi veoma energični i ne drži nas mesto čak ni kada treba da se izležavamo i odmaramo - kaže simpatična pevačica, koja uživa u harmoničnoj zajednici sa suprugom Momčilom, vlasnik privatnog preduzeća, sa kojim se venčala u oktobru 2010.
Bračni par vodi miran i jednostavan život i potpuno je posvećen odrastanju sina. Svi njihovi prijatelji tvrde da se vole istim žarom kao kad su otpočeli romansu.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin