Ana Stanić: Pesma uvek prati modu

Ana Stanić: Pesma uvek prati modu

Autor: | 22/10/2012

0

Posle duže pauze i rođenja sina Vuka, pop pevačica Ana Stanić vraća se na muzičku scenu u velikom stilu. Nedavno je snimila spot za novi singl “Panika”, a pored muzike, ozbiljno se posvetila i modnom biznisu. Pevačica će krajem meseca otvoriti butik u Čumićevom sokačetu, kada će predstaviti i svoju kolekciju venčanica i večernjih haljina.
- Kolekciju sam pripremala celog leta i jedva čekam da je vidi javnost - rekla je Ana Stanić.
- Ranije sam kreirala samo venčanice, ali sam poslednjih meseci odlučila da uradim i kolekciju večernjih haljina, čemu sam se, takođe, detaljno posvetila.
Na pitanje da li se radeći novu kolekciju rukovodila modnim trendovima i kako vidi ženu u 21. veku, Ana Stanić nam je rekla:
- Smatram da sam osoba koja je u trendu i prati modu. Ali, kada je reč o mojoj kolekciji venčanica i večernjih haljina, moram da kažem da se uopšte nisam rukovodila trendovima i da je ovo što sam uradila klasičan glamur. Moji modeli su vanvremenski, elegantni, lepi i vrlo jednostavni.
Ana Stanić ističe da sin Vuk, koji je nedavno proslavio prvi rođendan, liči i na nju i na njenog supruga Momčila Lavrnića, i da nije previše zahtevno dete.
- Vuk, na moju sreću, više nije beba. Voli da spava, tako da nisam imala mnogo problema sa njim i moje druge obaveze nisu zbog toga trpele. U prethodnom periodu sam mnogo radila, a uz dobru organizaciju sve može da se postigne.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još