OPTIMIZAM I BOJE U NOVOJ KOLEKCIJI LIU JO

OPTIMIZAM I BOJE U NOVOJ KOLEKCIJI LIU JO

Autor: | 26/05/2022

0

Poznati italijanski brend LIU JO predstavio je novu kolekciju za proleće/leto u kojoj se prepliću elegantni i casual komadi stvoreni za apsolutnu slobodu pokreta.

Dok glamurozni dizajn i bogate teksture naglašavaju prefinjenost, floralni print unosi dašak svežine i razigranosti u svaki model.

Liu Jo

 

Plisirana midi haljina

Lepršave haljine idealan su izbor za prve tople dane, kao i majice u svim varijantama, koje možete nositi uz omiljeni džins, pantalone širokih nogavica ili čak trenerke. 

Bilo da posegnete za pink bomber jaknom uz koju se lako postiže status ikone stila, za ležernim a opet elegantnim pantalonama grafičkog printa ili pak kratkim sakoom od tvida, s ovim komadima izgradićete osnovu vaših prolećnih stajlinga. 

Liu Jo

 

 

Bomber jakna    pantalone   maxi haljina  torbica   cvetna mini haljina

 

Kolekcija donosi i nezaobilazne aksesoare među kojima dominiraju torbe u raznim bojama, formama i veličinama. Tamniji kolorit zamenile su nežnije nijanse roze, žute i plave, koje će osvežiti svaku vašu odevnu kombinaciju. 

Liu Jo

 

široke pantalone pink torbica zelene papuče maslinasta majica

Nova kolekcija dostupna je u prodavnici LIU JO u Knez Mihailovoj 33 u Beogradu, kao  i u multibrend koncept prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite kolekciju i onlajn na Fashion&Friends webshopu i mobilnoj aplikaciji.

Liu Jo

 

Kožna ženska torbica

Liu Jo

 

Crno-bela ženska torba

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti