Ako još uvek ne znate šta da nosite ovog leta, ovo je spisak za vas!

Ako još uvek ne znate šta da nosite ovog leta, ovo je spisak za vas!

Autor: | 08/06/2022

0

Leto stiže i pravo je vreme da se opskrbite novim modelima sandala, natikača i laganih patika uz koje ćete bezbrižno uživati u toplim danima. Ako se i vi pripremate na shopping prije odlaska na godišnji ili pak tražite obuću koja će zaokružiti vaš outfit za odlazak na posao ili aktivnosti u slobodno vreme, bacite oko na naš popis s najljepšim modelima letne obuće za sve prigode.

1. Ravne sandale

Promo

 

Sandale su razlog broj 1 zašto smo jedva dočekali da se živa na termostatu popne iznad 25°C. Ravni modeli sandala savršen su izbor jer nude nenadmašnu udobnost i slobodu, a odlučite li se na neki od modela iz letne kolekcije Deichmanna, osim udobnosti možete računati i na mnoštvo stila! Trendy modeli ravnih sandala u Deichmannu dolaze u različitim varijantama, pa možete birati između chunky sandala s platformom, modela u neodoljivim pastelnim bojama ili sandala metalik efekta uz koje nećete proći nezapaženo!

2. Platene patike

Promo

 

Platnene patike najzahvalniji su izbor sportske obuće za vrućih letnih dana. Prirodni materijali i lagana konstitucija omogućuju vašoj koži da diše i neće vas dodatno grejati. Kada ovog leta krenete u šetnju ili izlet, birajte obuću s kojom ćete spretno koračati svakim terenom – a to mogu biti upravo platnene patike kakve smo pronašli u Deichmannu, a boje i modeli oduševit će svakog zaljubljenika u patike!

3. Nešto za izlazak

Vruće letne večeri želimo iskoristiti kako bi prošetali sve one predivne letne modne kombinacije! Šetnja, ispijanje koktela i uživanje na brojnim letnim događanjima na obali i kontinentu izvrsna su prigoda da svoj ormar nadopunite novim modelom cipela s potpeticom, a u Deichmannu se jednostavno nećete moći odlučiti koji par odabrati. Sandale, salonke ili natikače s potpeticom u neodoljivim ljetnim nijansama čekaju vas u Deichmannu!

Promo

 

4. I nešto za plažu ili bazen

Natikače nisu više rezervirane samo za nošenje u udobnosti doma, već predivni modeli različitih stilova sada predstavljaju odličan izbor za svakodnevno nošenje. Modeli se kreću od sportskih, koje su idealne za odlazak na plažu ili bazen, pa sve do elegantnih, kožnih modela koji će se savršeno uklopiti s vašom omiljenom letnom haljinom mili suknjom. Deichmann vam ovog leta nudi velik izbor udobnih natikača koje ćete hteti nositi svugde i u svakoj prigodi!

Promo

 

Sve cipele koje ćete trebati ovog leta u Deichmannu ćete pronaći po najpristupačnijim cenama, a velik izbor modela, boja i veličina garantira da će svako pronaći nešto za sebe. Istražite ponudu na webu i posetite najbližu Deichmann trgovinu!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još