Pate u tišini: Ova 3 horoskopska znaka najbolje kriju slomljeno srce

Pate u tišini: Ova 3 horoskopska znaka najbolje kriju slomljeno srce

Autor: | 17/05/2024

0

Horoskopski znakovi koji najbolje kriju slomljeno srce 

Prekid emotivnog odnosa nikada nije lak, posebno ako je jednostran. Ipak, ne reaguju svi horoskopski znaci na isti način.

Shutterstock

 

Osećanje napuštenosti, gubitka, razočaranja, tuge, samo su neki od simptoma slomljenog srca. Pojedini se sa tim emocijama nose teško i utehu traže od najbližih. Drugima je lakše da odboluju u tišini i samoći.

Pročitajte: Glavni razlog za raskid - Ovan odlazi od posesivne, Jarac od neodgovorne

Portal superžena otkriva koja tri horoskopska znaka majstorski skrivaju svoju ranjivost i bol čuvaju duboko u sebi.

Škorpija

Škorpije su poznate po sposobnosti da najdublja osećanja sačuvaju samo za sebe. Iako je njihov element voda, koja donosi duboku emocionalnost, Škorpije svoju ranjivost uspešno kriju iza maske tajanstvenosti i snage. To im omogućava da, čak i u najtežim trenucima, sačuvaju ponos i dostojanstvo.

Shutterstock

 

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca karakterišu čelična disciplina i odgovornost. Jarčevi su praktični i ozbiljni, a njihova moć da ostanu smireni i sabrani, čak i kada je najteže, prosto je impresivna. Svoja osećanja retko pokazuju okolini, a bol dugo nose u tajnosti.

Devica

Device prati glas da su rezervisane i samokritične. Kada se suoče sa emocionalnom patnjom, imaju tendenciju da analiziraju i preispituju svaki detalj problema. Njihovo umeće da se fokusiraju na praktične aspekte života pomaže im u skrivanju slomljenog srca.

 

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Shutterstock

Slične Vesti