Bikovi bude sumnju u partneru,  Vage su dinamične i pune ideja, a ovaj znak zapada u emotivnu krizu

Bikovi bude sumnju u partneru, Vage su dinamične i pune ideja, a ovaj znak zapada u emotivnu krizu

Autor: | 29/10/2023

0

Ljubavni horoskop za 29. oktobar

Ovan

Vodite dimaničan život i često ste u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnost ulivaju pozitivne impulse u vaše raspoloženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u odnosu sa bliskom osobom.

Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti imaju posebnu čar koja vas pokreće na akciju. Sve je lako kada se ljubavne kockice slože u jednu sliku. Prija vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazov.

Ako ste mladi i slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u punom sjaju u romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se priča završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i lepši deo stvarnosti koji ne treba propustiti.

Bik

I dalje postoji potreba za ulepšavanjem i doterivanjem. Potajno želite da se pomirite sa bivšim partnerom, a sada ćete pokušati i da ostvarite komunikaciju sa njim. Savet je da se držite dalje, jer ga možete iskoristiti za neke poslovne ideje, ali na kraju će sve ispasti naopako i loše po vas.

Za zauzete osobe, ovaj period će proći bez većih promena. Pokušajte da se okrenete porodici jer je ona uvek tu zbog vas, ma koliko nesavršena bila. Potrebna vam je neka promena u svakom smislu.

Shutterstock

 
 

Ako ste u stabilnoj vezi partner će predložiti nove ideje koje bi da realizuju sa vama već duži period. Pokušajte da saslušate o čemu se radi i videćete da ćete se ostvariti i na poslovnom i emotivnom planu.

Krajem ovog perioda mogući su nesporazumi sa partnerom ili ljubomora, pripazite se! Ne ulazite bez potrebe u probleme, ne izazivajte nepotrebnu sumnju. Ukoliko ste slobodni moguća su nova poznanstva, i zato iskoristite svoje potencijale

Blizanci

Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, sa puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već narednog dana obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Bićete dobro.

 

Rak

Idućih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim emotivnim odnosima. Imaćete, doduše, dovoljno energije, posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

Shutterstock

 

Lav

Bićete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslediće prijatne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih osoba. Činiće vam se da je sve moguće.

Bićete otvoreni i imaćete poverenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

Pročitajte: Indijski astrolozi predviđaju - Tri znaka su direktno na udaru sudbine, menja im se život iz korena

Devica

Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između vas i voljene osobe uvek predstavlja lepši deo stvarnosti. Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje detalji koji vas posebno inspirišu.

Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali imate dobru strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Rado se odazivate na pozive i sjajno koristite svoj šarm u osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete pažnju. Obradovaće vas jedno neobično poznanstvo.

Vaga

Ako ste u vezi, bićete puni inicijative i stalno u pokretu, čime ćete pozitivno uticati i na partnera. Umećete da u vezu unesete dinamiku i ispunite svaki zajednički trenutak. Vaši predlozi će većinom biti prihvaćeni sa oduševljenjem.

Partner će vam se prepuštati i dopuštaće vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali pazite da ne preterate. Dopustite mu da povremeno preuzme vođstvo i vodi glavu reč. Ako budete nastojali da sve bude po vašem, doći će do neprijatne svađe u drugom delu meseca.

Ako ste slobodni, privlačićete suprotni pol poput magneta. Bićete izuzetno harizmatični, što će povećati vašu popularnost i doneti više šansi za ulazak u vezu. Možda se dogodi i nekoliko prolaznih avantura pre nego što se odlučite. Čuvajte se, jer biste mogli da se zaljubite u osobu sa kojom nećete imati sreće.

Shutterstock

 
 

Škorpija

Delujete napeto, ne dopada vam se psihološki pritisak koji osećate i iritira vas partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da ga proveravate, pokušavate da utvrdite sličnosti i razlike koje vas udaljavaju. Proverite sumnje na vreme i preuzmite inicijativu.

Ukoliko ste slobodni, neko će vas šarmirati atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Maštate o kombinaciji emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja je u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete ili da postavljate stroge uslove koje neko ne može da ispuni.

Pročitajte: Jedan znak doći će do duple zarade, a njih čeka čist novčani fijasko

Strelac

Ako ste u vezi, i vi i partner imaćete mnogo ideja kako biste mogli da poboljšate zajednički život. Prijaće vam razgovori o raznim temama koje ćete voditi svakoga dana. To će vam pomoći da se lakše organizujete oko zajedničkih planova, a biće vam i zabavno.

Ako ste slobodni, imaćete dobar nastup pred osobom koja vam se dopada i uspećete da privučete njenu pažnju. Potrudićete se da se prethodno dobro informišete o tome šta vašu simpatiju zanima, za kakve se tipove interesuje i predstavićete joj se upravo kao neko koga zamišlja kao idealnu osobu.

Pazite da ne preterate, jer ako se budete previše pretvarali da jeste ono što miste, doživećete neslavni kraj. Ako budete mudri i šarmantni, uspećete da je dobijete.

Cristian Cristian/Unsplash

 

Nešto stariji će biti strastveni i puni samopouzdanja. Neće oklevati da osobi koja im se dopada priđu direktno i sa reči pređu na dela. Faktor iznenađenja će im pomoći da postignu uspeh. Dalje već moraju da se dokažu.

Jarac

Stalo vam je da prevaziđete nemir ili emotivnu krizu, tako da se nalazite pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da vas uveri u drugačiji način razmišljanja.

Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da vas podstakne na dobro rešenje. U rasvetljavanju ljubavnih dilema važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se dobro rešava, po principu dogovora Učinite sve što je potrebno da sačuvate osobu do koje vam je stalo.

Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao zamena za neke neostvarene želje. Na sreću, očekuje vas dobar epilog uz obostrano zadovoljstvo.

Shutterstock

 
 

Vodolija

Sa bračnim ili emotivnim partnerom moći ćete da se usaglasite oko svega što je važno da bi vaš odnos funkcionisao bez većih teškoća. Mada nećete biti u mogućnosti da provodite zajedno onoliko vremena koliko biste želeli, vreme koje utrošite na druge stvari pokazaće se korisnim za oboje.

Biće vam potrebna podrška i razumevanje od strane voljene osobe, na šta nećete nailaziti uvek, ali će ipak u najvažnijim trenucima partner biti uz vas. Potrebno je da poradite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva, jer ćete imati povoljne prilike za to.

Ako ste slobodni, biće vam teško da priđete osobi koja vas već duže vreme privlači jer nećete biti sigurni kako da se postavite i da li će vaš nastup biti uspešan. Kada se konačno odlučite da to učinite, shvatićete da je ta osoba zainteresovana za nekog drugog ili je nedavno ušla u vezu.

Nakon toga ćete se naći na meti osobe koja je u vas zaljubljena i koja će vas proganjati i pokušavati da vas uveri kako je idealni partner. Vama će to biti suviše, a potencijalni udvarač vas neće ni privlačiti.

Ribe

Povezanost s voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama. Pred vama su dani u kojima ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati.

Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova.

Ljubavni horoskop za 29. oktobar preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti

Najnovije vesti