Veliki finansijski horoskop za oktobar: Jedan znak doći će do duple zarade, a njih čeka čist novčani fijasko

Veliki finansijski horoskop za oktobar: Jedan znak doći će do duple zarade, a njih čeka čist novčani fijasko

Autor: | 04/10/2023

0

Novčani horoskop za oktobar

Astrolozi su saglasni da će pojedini horoskopski znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali u oktobru. Venera, planeta ljubavi, ali i finansija, ulazi u Devicu, tako da će finansijske kalkulacije i te kako biti važne tokom oktobra.

Saznajte kakav je vaš novčani horoskop za oktobar:

OVAN

Venera ulazi u Devicu 9. oktobra, pa ćete pokušati da zaradite na osnovu dodatnog posla. Mnogo toga zavisi od vašeg ličnog truda, ali znajte da vas sredinom meseca očekuju i troškovi. Plašićete se da niste zaradili dovoljno novca, ali sve se to dešava pod uticajem Venere u Devici koja je sitničava.

Photo by Brooke Cagle on Unsplash

 

BIK

Merkur u Vagi donosi vam duplu zaradu. Radićete najmanje dva poslovna projekta u ovom mesecu i to će vam se i te kako finansijski isplatiti. Ako imate poslovno partnerstvo, znajte da će druga polovina oktobra biti klimava i možete da pretrpite finansijske gubitke.

BLIZANCI

Sreća je na vašoj strani u prvoj polovini meseca, pa biste mogli da zaradite na osnovu nečega što vam je dosad bio hobi. Oktobar nije loš, samo što ćete u drugom delu meseca smatrati da radite više nego što ste plaćeni.

Pročitajte: Rakovi imaju strategiju, Blizanci besni na sve, a ovom znaku početak oktobra donosi čisto bogatstvo

RAK

Sunce u Vagi donosi vam mnogo troškova u vezi sa stanom. Nije isključeno da ćete ulagati u dom ili se baviti kupoprodajom. Ako se pitate koji deo oktobra više pogoduje vašoj novčanoj situaciji, znajte da je to posle 20. oktobra.

LAV

Venera u drugom polju u oktobru vam donosi sitne poklone, koji vam neće mnogo značiti. Očekivaćete novac od određenih ljudi, a umesto toga dobijaćete usluge ili poklone koji vam ne odgovaraju. Od 5. oktobra će biti boljih mogućnosti za zaradu.

Shutterstock

 

DEVICA

Venera u vašem znaku donosi vam bolju zaradu od 9. oktobra. Pare će se lepiti za vas i svi će imati potrebu da vas daruju novcem ili poklonom. Pripremite se za lepa iznenađenja.

Novčani horoskop za oktobar Vodolijama predviđa ulaganje u nekretnine

VAGA

Od 12. oktobra ulazite u moćan period što se tiče novca. Uspećete da zaradite veliki novac ili ostvarite dogovor o novom poslovnom partnerstvu. Mars u Škorpiji zaista će vam doneti veliki priliv novca u drugom delu meseca.

ŠKORPIJA

Jupiter u Biku vam odgovara za novac, ali ćete pravu moć pregovaranja pokazati tek u drugom delu oktobra. Zahtevaćete veći novac ili povišicu, što će biti moguće posle 12. oktobra. Iako trenutno sve deluje neizvesno, planete će posle ovog datuma biti na vašoj strani.

Pročitajte: Ova 3 horoskopska znaka na jesen čeka propast - Raskid, gubitak novca, sve je na stolu

STRELAC

Očekujte novu poslovnu ponudu za veću zaradu od sredine meseca. Neko će vam u poverenju javiti da postoji opcija da radite nešto što će vam doneti bolju zaradu. Škorpije, Ribe i Ovnovi biće vam dobri saradnici za zaradu.

JARAC

Imaćete nove pregovore o visini zarade od sredine oktobra. Dakle, vaše finansijsko stanje može da se popravi u drugom delu meseca.

Photo by Elena Mozhvilo on Unsplash

 

VODOLIJA

Imaćete mogućnost da uložite novac u nekretnine. Pred vama je povoljan mesec za finansije. Sezona Vage vam odgovara, tako da u prvom delu meseca ne morate da brinete. Drugi deo oktobra donosi vam troškove.

RIBE

Mars ulazi u Škorpiju 12. oktobra i za vas tada počinje odličan finansijski period. Imate mogućnost da ostvarite saradnju sa inostranstvom. Posredstvom Škorpije možete da zaradite veliki novac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti