Ceca Ražnatović iskreno: Veljku i Anastasiji ne mogu više ništa da zabranim

Ceca Ražnatović iskreno: Veljku i Anastasiji ne mogu više ništa da zabranim

02/09/2019

0

Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da više nema uticaja na svoju decu Anastasiju i Veljka i da oni svoje odluke donose sami.

Iako je uvek isticala kako je ona glavna u donošenju odluka kada su oni u pitanju, Ceca u intervjuu za Republiku priznaje da se više ništa ne pita kako su stariji i samostalniji.

- Oni su sada veliki, i Veljko i Anastasija, pa ja ne mogu više ništa da im zabranim. Oni su svoji ljudi. Sami sebe izdržavaju. Ne trudim se ništa da im zabranim. Za nedajbože znaju da sam za njih 24 sata dostupna i to je to. Veljko je mladić koji ima 22 godine i ima pravo na izbor. Mene moji roditelji nisu sputavali kada sam pravila izbore. Imati slobodu mnogo znači za formiranje ličnosti. I ja sam imala svoje momente i znala sam da razbijem i nos i glavu. Ja ne mogu ceo život da trčim za svojom decom i postavljam jastuk. Moj sin ređa pobede. Daće bog da tako i ostane - iskreno je rekla Ceca.

Ona priznaje da su njena deca postala deo javnog života samo zbog nje i njenog posla.

- Ja sam, a da nisam pitala, u taj javni svet uvukla i svoju decu. Anastasija je od malih nogu pokazivala afinitet prema muzici. Nisam pokušala da je sprečim jer je muzika najlepša profesija kojom može da se bavi. Ja muziku doživljavam kao vasionu. Nepregledno, lepo i možete da se igrate, da filtrirate svoja osećanja. Meni muzika mnogo znači. Od pete godine sam maštala da budem zvezda. Tada mi je to bilo najbitnije. Stalno sam pričala da ću se baviti muzikom i da ću ja biti najveća zvezda. Moja mama, koja je prosvetni radnik, govorila mi je da razmišljam o školi i koji ću fakultet da upišem. Govorila je: "Spavaj, što je babi milo, u snu joj se snilo", tako da sam ja ostvarila svoj san - sa osmehom kaže naša najveća folk zvezda.

Na pitanje da li je cena za ulazak u estradne vode bila previsoka, Ceca odgovara:

- Ja nisam neko ko je plaćao veliku cenu zarad slave. Meni se slava dešavala sama, karijera se dešavala sama. Nisam išla preko leševa da bih ostvarila svoje ciljeve. Onda čovek, ako je normalan, ne može da uživa u tome ako nekoga povredi. Kada sam postala punoletna, počela sam da tražim prave saradnike. Bog je uslišio moje molitve da upoznam Marinu i Futu. Oni su znali šta ja želim. Izgradili su mi novo lice na estradi, dali mi zrele tekstove. Oni su uobličili to što sam ja želela. Marina se mešala u sve. Ona mi je promenila imidž, stil odevanja. Radila je predano na meni, a ja sam, kao i u školi, bila odličan đak.

- Moj život je kao medalja koja ima mnogo strana. Što se karijere tiče, to je čisto zlato, privatni život mi je imao ogromne oscilacije. Trudila sam se da dobro plivam u životnim cunamijima. Ja ne verujem u onu: "Što vas ne ubije, to vas ojača." Apsolutno nije tačno. Jer, što vas ne ubije, hvala bogu što vas nije ubilo. Ali vas nije ni ojačalo, nego vas je dobro prodrmalo i dobro potreslo i dobro istresiralo. Nisam smela da pokleknem zbog svoje dece.

I za kraj Ceca je otkrila da li joj je nekada dogodilo da joj je ljubav bila neuzvraćena.

- Naravno da se dešavalo, i ja sam ljudsko biće. Ali ne da nisam bila voljena, nego da sam bila preveliki zalogaj. Postoje ljudi koji ne mogu da se nose sa tim javnim životom. Ovo je moj izbor - iskreno je zaključila.

hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images

Slične Vesti