Vesna Zmijanac nikad iskrenija: Slobodna sam žena i mogu da pričam i radim šta hoću!

Vesna Zmijanac je u vreme svoje najveće popularnosti bila drugačija, slobodnija i provokativnija u odnosu na ostale pevačice, ali njen glas, sjajne numere, ali i seksepil su joj omogućili da se neke od pesama i dan danas slušaju s istim žarom.

Komentarišući današnje pevačice koje imaju običaj da budu previše obnažene u javnosti, Vesna Zmijanac otkrila je da ni ona nije bežala od golotinje na početku karijere, ali da je to radila s ukusom.

– Niko nije bio više na izvol’te od mene. Međutim, ja sam to malo drugačije radila, bilo je to nekako ekskluzivnije i erotičnije, koliko je smelo u to vreme – objašnjava pevačica za PulsOnline, i dodaje da nikada nije nailazila na osude zbog toga:

– Nikad mi niko nije tako nešto zamerao. Upravo jer je to bilo toliko lepo i s ukusom, a pritom sam toliko dobro pevala i imala sjajne pesme, kao i danas, pa mi se sve prašta.

Iako je važila za jednu od najatraktivnijih pevačica u mladosti, Vesna otkriva da je bila poprilično usamljena.

– Nisu mogli da dođu udvarači do mene, nažalost. Imala sam toliko obezbeđenja oko sebe da sam ponekad bila tužna što sam sasvim sama po hotelima i apartmanima. Nekako sam bila skroz sklonjena, samo bina i hotel – objašnjava pevačica.

Vesna tvrdi da je danas slobodna žena, ali da je još uvek privlače mlađi muškarci.

– To je uvek bilo tako, mlađe – slađe. Ove matore drtine naravno da ne mogu biti bolje. Slobodna sam žena i mogu da pričam i radim šta hoću – kaže Zmijanac.

O Vesninom odnosu sa zetom Reljom Popovićem dosta se spekuliše, pogotovo nakon što je reper odbio da prokomentariše da li se slaže sa pevačicom u jednom intervjuu. Vesna je sada rešila da razjasni tu situaciju.

– Mi imamo dogovor da niko ne priča o onom drugom ili o detetu. Svako ima svoj život i u intervjuima treba da priča o sebi – tvrdi Vesna za PulsOnline.

hellomagazin.rsATA Images

Više o temama: