Vesna Zmijanac u panici: Brine se za Nikolijino zdravlje?

Vesna Zmijanac u panici: Brine se za Nikolijino zdravlje?

Autor: | 10/03/2021

0

Trudna Nikolija Jovanović ovih dana uživa u drugoj trudnoći, a kako su je lepe vesti zatekle u doba svetske pandemije, trudi se da se izoluje što više može da bi izbegla bilo kakve neželjene situacije.

Pročitajte: Nikolija Jovanović - Nedostaje mi moj stari život

Ata Images

 

 

 

Pevačicina majka, legendarna pevačica, Vesna Zmijanac je najveća podrška ćerki tokom trudničkih dana, uživa u čuvanju unuke Ree i brine se za Nikolijino zdravlje.

Zmijančeva je navodno u velikoj panici da se njena trudna ćerka Nikolija Jovanović ne zarazi koronom, pa je tera da se izoluje u njenoj kući na Bukulji.Ona insistira da naslednica održava trudnoću van grada kako bi zaštitila sebe i bebu. Međutim, Nikolija ne želi ni da čuje za tu ideju, pa se u poslednje vreme navodno često svađaju.

Pročitajte: Trudna Nikolija Jovanović - Stiže preslatko pojačanje?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

- Nikolija je tek nedavno saznala da je u drugom stanju i odmah je rekla mami. Vesna se rasplakala od sreće, a onda je počela da brine i za ćerku i za unuče. Plaši se kako bi koronavirus mogao da utiče na plod, ali i na Nikoliju ukoliko bi se zarazila. Ona smatra da je za njenu ćerku najpametnije da se do porođaja izoluje na planini kako ne bi dobila kovid - prenosi ,,Informer"

Trudna Nikolija Jovanović - Relja joj je najveća podrška

Petar Đorđević

 

Vesna želi da unuci Rei, ćerki Nikoliji i bebi sprema samo organsku hranu. Nikolija se pre pet godina porodila carskim rezom, ali je njen suprug Relja Popović sve vreme bio uz nju. On planira da i ovog puta bude na porođaju.

- Rekao je Nikoliji da želi ponovo da bude u sali kada im na svet bude dolazilo drugo dete. Zbog epidemioloških mera to za sada nije moguće, ali se on nada da će se situacija sa koronavirusom smiriti - piše pomenuti list.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin