Turski tabloidi gore: Mustafa Sandal besan na Eminu, uzeće joj kuću i smanjiti alimentaciju?

Turski tabloidi gore: Mustafa Sandal besan na Eminu, uzeće joj kuću i smanjiti alimentaciju?

04/10/2018

0

Mustafa Sandal je Eminin bivši muž koji ju je upoznao sa Saranom, turskim biznismenom koji je 18 godina stariji od nje. Nakon razvoda, Mustafa počinje da sumnja da ga je Emina varala tokom njihovog braka sa Saranom.

Emina se zvanično razvela u junu ove godine od Mustafe Sandala, bogatog turskog pevača i producenta. Međutim, turski mediji prenose da se Emina pre više od dva meseca upustila u tajnu vezu sa turskim multimilionerom Saranom, koju su takođe otkrili turski mediji.

Mustafa je na različitim poljima sarađivao sa Saranom, te je bilo neizbežno da ga upozna sa sada već bivšom ženom, Eminom. Pošto je ljubavni život Sarana uvek pod budnim okom javnosti, sada se sumnja da njegova romansa sa Eminom traje mnogo duže.

- Kada je Mustafa saznao za Emininu vezu sa Saranom, koji je poznat po avanturama sa javnim ličnostima, potpuno je poludeo. Ne zato što se ona zaljubila, već zato što ih je on upoznao i tačno zna da su na nekoliko događaja bili zajedno. Zbog toga je dobio sumnju da su njih dvoje bili u tajnoj vezi još tokom Mustafinog i Emininog braka - pišu turski mediji.

Oni takođe otkrivaju da čim je Mustafa saznao za njihovu vezu, odmah je pozvao Emininog brata i rekao mu da će je razbaštiniti ukoliko se ispostavi da ga je varala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GAZETE YAPRAKLARI (@gazete.yapraklari) on Sep 25, 2018 at 2:12pm PDT


Mustafa je pevačici ostavio kuću u Istanbulu, a za sinove plaća ogromnu alimentaciju. Međutim, nakon ove sumnje za prevaru, Sandal razmišlja o tome da promeni ovu odluku.

- Uzeću joj kuću i alimentaciju smanjiti ukoliko je tačno da su bili zajedno dok je ona bila u braku - navodno je vikao Sandal na sastanku sa Emininim bratom i svojim advokatom.

Saranovo bogatstvo se procenjuje u milijardama, njegova kompanija između ostalog poseduje medijske kuće i muzičke produkcije kao što su Stansport TV, Radio sport, Radio mjuzik, Šoutajm i mnoge druge.

Njihova afera je otkrivena u Nemačkoj gde se tajno sastaju. Kako su tamo manje oprezni jer misle da ih paparaci ne prate, oni šetaju ulicama zagrljeni, odlaze u restorane i hotele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tülin-Güliz (@fiskos.magazin) on Sep 22, 2018 at 2:57am PDT

hellomagazin.rs/M G Andreja Damnjanović/Instagram

Slične Vesti