I finale SP i veridba: Francuski reprezentativac Adil Rami zaprosio Pamelu Anderson?

Fudbaler nacionalnog tima Francuske na Mundijalu – Adil Rami, na korak je da sa svojim timom osvoji Svetsko prvenstvo, a strani mediji sada tvrde još jednu lepu vest – da je zaprosio Pamelu Anderson!

Glumica i bivša “Plejboj” zečica je viđena u Rusiji kako sa tribina bodri svog dečka u društvu francuskog predsednika Emanuela Makrona i katarske kraljevske porodice, ali ono što je zamalo nekima promaklo je da je Pamela nosila dijamantski prsten.

A post shared by LenterarteRD (@lenterarte_rd) on


Zbog toga mnogi smatraju da su se fudbaler i ona verili, kao i da uskoro možemo da očekujemo i svadbu! Njih dvoje već više od godinu dana žive zajedno u Francuskoj.

-Fantastičan je. Volim ga, naravno. Čovek mora da bude hrabar i uživa u svemu. Mnogo mi je stalo do njega i lepo se slažemo. Ko zna koliko će ovaj svet još da traje s obzirom na to u kom pravcu sve ide. Možete onda i da uživate u onome što je oko vas, rekla je ona nedavno u intervjuu za “The Sun”.

A post shared by @amazing_words_and_videos on


Pamela ima dva sina iz braka sa rokerom Tomijem Lijem koji je uz mnogo svađa i psovki okončan 1998. godine. Kratko je bila u braku i sa muzičarem Kidom Rokom, a čak dva puta se (neuspešno) udavala za producenta Rika Salomona.

-Želim da se ponovo udam. Ali, mnogo puta sam bila u braku do sad, istakla je ranije Pamela.

Rami je otac blizanaca – Zejna i Medi koje je 2016. godine dobio sa bivšom devojkom Sidoni Bijemon.

Hellomagazin.rsMondoGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: