Zavirite na slavlje porodice Rokvić: Bojana i Nikola proslavili sinu Simeonu 1. rođendan (foto)

Zavirite na slavlje porodice Rokvić: Bojana i Nikola proslavili sinu Simeonu 1. rođendan (foto)

Autor: | 03/03/2020

0

Bojana i Nikola Rokvić u krugu najbližih članova porodice i bliskih prijatelja, bajkovitom proslavom, obeležili su 1. rođendan sinu Simeonu

U porodici Rokvić ovih dana bilo je veselo. Manekenka Bojana Barović i njen suprug, pevač Nikola Rokvić, bajkovitom proslavom, obeležili su 1. rođendan sinu Simeonu.

Presrećni roditelji, u krugu članova porodice i bliskih prijatelja, organizovali su veselje, na kome je i deka Marinko uzeo mikrofon i zapevao svoj veliki hit.

Dok je Marinko Rokvić svojim glasom uveseljavao goste, Nikola je zagrlio svoju voljenu suprugu i posvetio joj prelepe stihove.

- Ja znam da na kraju, ostaćemo nas dvoje, da sa radošću ispratimo sve ono lepo što je ostalo iza nas! Volim te - napisao je Nikola pored videa koji je objavio na Instagramu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Rokvic (@nikolarokvic) дана 26. Феб 2020. у 6:52 PST

Mališani su uživali u pažnji koja im je pokazivana u svakom momentu, a najbolji provod je svakako uz baku i deku.

Bojana blistala u savršenoj odevnoj kombinaciji

Svakako najponosiji tokom slavlja bili su Bojana i Nikola, koji nisu skidali osmehe sa svojih lica.

Gosti su bili oduševljeni Bojaninim izgledom, koja je blistala u satenskoj kombinaciji bluze i suknje, u prelepoj zlatnoj nijansi.

Usklađena da bajkovitom dekoracijom, koja je ascoirala na proslave rođendana svetskih zvezda, manekenka je zračila i plenila svojom energijom.

- Moj veliki dečak - kratko je napisala Bojana pored jedne od fotografija sa svojim sinom.

Bojana Barović i Nikola Rokvić: Doček Nove godine uz zvuke talasa i miris mora (foto)

A da je Bojana u pravu i da je vreme proletelo ludačkom brzinom i maleni Simeon već je veliki dečak, govori i činjenica da je kao juče bilo kada je na Instagramu osvanula ova fotografija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Rokvic (@nikolarokvic) дана 26. Феб 2019. у 10:24 PST

- Bog nas je blagoslovio danas novim članom porodice! Hrabra mama Bojana donela je na svet našu ljubav Simeona - napisao je tada presrećni Nikola na svom profilu.

Bojana i Nikola Rokvić: Roditeljstvo kao najveća sreća

Kada su u avgustu 2016. godine dobili svoje prvo dete, ćerkicu Leonu, Bojana je za "Hello!" otkrila da joj roditeljstvo i te kako prija.

- Život nam se promenio za sto osamdeset stepeni. Naravno, nabolje. Plašila sam se kako ću se snaći u novim uslovima i mirnom porodičnom životu. Što je za mene bio veliki test, ali brzo sam shvatila da mi izuzetno godi. Zato sam, više nego ikada, uverena da je neophodno povremeno izlaziti iz granica komfora i testirati svoje mogućnosti. Leona je potpuno promenila moj odnos prema životu. Njeno rođenje u meni je probudilo osećaj i želju za sigurnošću - rekla je Bojana za naš magazin.

I tata Nikola nije krio zadovoljstvo svojom novom životnom ulogom.

- Otkad sam tata, shvatio sam da sve ostalo može i ne mora i da je porodica na prvom mestu. Porodica je oslonac svega. Tek kada postanete roditelj, shvatate njenu pravu dimenziju i značenje. Voleo bih da, ako bog da, Bojana i ja imamo bar troje-četvoro dece - rekao je pevač za "Novosti".

Mi im od srca želimo da im se ta želja i ostvari.

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram printscreen, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti