Nakon decenije ljubavi, Nikola Rokvić za suprugu ima samo jedan komentar

Nakon decenije ljubavi, Nikola Rokvić za suprugu ima samo jedan komentar

Autor: | 04/08/2020

0

Nikola Rokvić i Bojana Barović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a za to su zaslužni ljubav poverenje i podrška. Romansa koja je pre deset godina otpočela na Filipinima prerasla je u brak ispunjen ljubavlju iz kog Bojana i Nikola imaju dvoje preslatke dece.

Nikola i Bojana su veoma skladan i jedan od retkih parova, čiju ljubav nisu pratili skandali i bure. Na svojim "Instagram" profilima oni svakodnevno dele fotografije, koje pokazuju, koliko su posvećeni ne samo porodici nego i jedno druguom.

Pročitajte: Bojana i Nikola Rokvić - Umesto skupog letovanja, porodični vikend u srcu grada (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Jul 15, 2020 at 9:35am PDT


Nikola je postao "internet senzacija" kada su fanovi primetili da svaku fotografiju svoje supruge proprati komenatarom "lepasi". A sada je imao još jedan povod da joj to poruči.

Naime, Nikola Rokvić i Bojana Barović su proslavili deceniju svoje ljubavi, a Nikola je to obeležio i posebnom porukom za Bojanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Aug 3, 2020 at 6:33am PDT


- Danas proslavljamo našu prvu deceniju za večnost! Verujem u potpuno spajanje i verujem da je moguće da dvoje postanu jedno! Verujem u nas, moja drugo! Lepasi i danas. - napisao je Nikola.

Kod Bojane na "Instagramu" situacija je bila nešto drugačija. Ona je odlučila da pokaže njihovu realnost, pa su u kadar upadali i njihovi mališani.

- Oduvasmo 10 godina ti i ja - napisala je Bojana.

U nedavnom intervjuu koji su zajedno davali za magazin "Gloria" Bojana i Nikola istakli su da se njihova ljubav nije promenila, već da je dolaskom dece samo očvrsla.

Pročitajte: Nikola Rokvić drastično smršao - Recept Novaka Đokovića provereno radi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Jul 23, 2020 at 3:11am PDT


- Uspevamo da se ponekad posvetimo i sebi, ali to se ne dešava često. Obično tada odemo na ručak, ili večeru. Volimo da provodimo vreme sa mališanima i veoma nam je važno da oni osete da smo za njih uvek tu. Da izgrade emotivnu stabilnost. Ne razumem roditelje koji ostavljaju decu dadiljama i drugim osobama na čuvanje da bi oni živeli život. Nama dvoma prija da se katkad odvojimo, ali zaista uživamo sa našom decom i trudimo se da i oni uživaju sa nama. - rekla je Bojana.

Leona i Simeon su definitivno najveći dar koji su preslatki roditelji dobili tokom ovih 10 godina neverovatne ljubavi, kojoj se ne nazire kraj.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti