Slavlje u domu Bojane Barović i Nikole Rokvića, čestitke se nižu: Ovo smo osetili od prvog pogleda...

Slavlje u domu Bojane Barović i Nikole Rokvića, čestitke se nižu: Ovo smo osetili od prvog pogleda...

Autor: | 22/06/2024

0

Nikola Rokvić čestitao rođendan supruzi Bojani

Iza Nikole Rokvića je podvig života o kojem se već nedeljama priča. Popularni pevač prepešačio je dug put od Beograda do Egine u sklopu svoje humanitarne misije, a na tom hodočašću najveću podršku pružali su mu oni koje najviše voli – supruga i deca.

Da je porodica najveća svetinja bezbroj puta je dokazao. A u domu koji deli sa prelepom Bojanom Barović i njihovom decom 22. jun je važan datum...

Milos Rafailovic ata images

 

“Srećan rođendan mami! Jedna sa početka naše ljubavi! Da nas do večnosti drži ono što smo osetili od prvog pogleda”, napisao je pevač uz zajedničku fotografiju na Instagramu, obraćajući se supruzi.

Pročitajte: Predivan gest Jelene Đoković - Javno se obratila Nikoli Rokviću, uputila mu posebnu poruku

Bojana danas puni 41 godinu. Zanosna manekenka, rođena u Novom Sadu, zaljubila se u Nikolu kada su 2010. zajedno nastupali u rijalitiju Survivor, i od tada se ne odvajaju.

- Bila je to uzbudljiva avantura. Od tog trenutka moj život je krenuo u sasvim drugom smeru - rekao je pevač u jednom intervjuu.

Venčali su se 2016. godine u manastiru Mileševa, na ceremoniji za najužu rodbinu i prijatelje.

Instagram

 

"Taj dan, čas i trenutak... Zakleti se na večnu ljubav pred Bogom, pod krilima Belog anđela, ostaće za mene zavet koji ću čuvati sve dok dišem", napisao je Nikola na društvenim mrežama.

Pročitajte: Žive u stanu, a imaju dvorište - Zavirite u čarobni vrt porodice Rokvić, bioskop na otvorenom je priča za sebe

Njihova ljubav, čija su kruna troje dece, iz dana u dan je sve jača, kao da potvrđuje reči koje je pevač uputio supruzi, čestitajući joj rođendan - da ih do večnosti drži ono što su osetili od prvog pogleda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Najnovije vesti