Bojana Barović priznala ono o čemu mnoge poznate mame ćute (foto)

Bojana Barović priznala ono o čemu mnoge poznate mame ćute (foto)

Autor: | 14/09/2020

0

Bojana Barović - deca su najveća snaga, ali i izvor smeha i dobrog raspoloženja. Kako se porodica Rokvić zabavlja ovog leta u našem glavnom gradu otkrila je manekenka i priznala ono o čemu brojne mame, naročito poznate, ćute. Naime, svaka majka voli da pohvali svoje dete kako se lepo ponaša u javnosti i kako sa uživanjem ispijaju kafu ili prijatnom ručku u nekom od beogradskih kafića i restorana. Ali Bojana je otkrila kako to zaista izgleda.

- Ručak u prelepoj bašti? Važi! Prvo ću malo da se derem da najavim svoj dolazak, onda ću da sedim po podu dok ne isprljam skroz ruke koje ću potom naravno da stavim usta. A kad stigne hrana otimaću sve iz tanjira, malo bacati i tako to uobičajeno.. Hoćete i kafu da popijete? Super, to je znak da bežim i penjem se naravno na što opasnija mesta. Prijatno! - napisala je Bojana pored najnovije fotografije sa sinom Simeonom.

Pročitajte: Vreme je za promene - Bojana Barović odsekla svoju dugu kosu (foto)

Bojana je većinu pratilaca nasmejala, ali je pronašla i podršku. Jedna od mama koja se, takođe, sada nalazi u ovoj fazi sa svojim detetom jer naša sjajna reprezentativka Ivana Maksimović.

- E, tu smo i mi. Tešim se, samo je prolazni period - napisala je Ivana pored Bojanine objave.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic) дана 10. Сеп 2020. у 2:28 PDT

- Najduže razdvanje je bilo par sati, a grljenja su uvek kao da je par dana. Na obostrano uživanje, razume se - zaključila je Bojana koja sa suprugom Nikolom neizmerno uživa u odrastanju i vaspitanu njihovih mališana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Barovic (@bojanabarovic) дана 6. Сеп 2020. у 2:52 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti