Milica Todorović: On je uspeo da mi vrati sve

Milica Todorović: On je uspeo da mi vrati sve

Autor: | 03/04/2020

0

Milica Todorović ponovo u jeku pažnje zbog raskida sa Petrom Strugarom

Iako nisu skrivali koliko su srećni što su pronašli jedno drugo, i činilo se da je njihova ljubav svakim danom sve jača, Milica Todorović i Petar Strugar  raskinuli su šestomesečnu emotivnu vezu.

Kako su mediji pisali, nije bilo grubih reči niti svađe, a kao jedan od eventualnih razloga za raskid navodilo se to što se glumcu nije dopadala tolika medijska pažnja koju su oni kao par imali.

– Strugar je priznao Milici da ne može da izdrži toliki medijski pritisak, te da se njemu ne sviđa što se svakodnevno oni kao par provlače kroz medije. Posle tog razgovora oni su se razišli i zaista nije bilo ružnih reči ni s jedne strane. On je otvorio konjički klub i sada se uglavnom tamo nalazi. A da ne bi bila sama u Beogradu tokom pandemije, Milica je otišla kod roditelja u Kruševac. Kako Miličini i Petrovi prijatelji tvrde, možda ovo i nije konačan raskid. Budući da je Petar bio nezadovoljan zbog prašine koja se digla oko njihove veze, a i ona se nakon dužeg vremena vratila u javnost posle medijske izolacije. Zbog svega toga i nekih drugih stvari njihova veza nije izdržala, pa su raskinuli – rekao je izvor za tabloid “Scandal!”.

Pročitajte i: Milica Todorović i Petar Strugar prvi put zajedno pred kamerama

Foto: Luka Šarac

Petar nakon raskida provodi vreme u svom konjičkom klubu,a Milica je , od kako je proglašeno vandredno stanje, kod roditelja u Kruševcu.

- Od početka vanredne situacije sam u Kruševcu, sa svojom porodicom. Situacija je ozbiljna, ali nam je omogućila da provodimo vreme sa svojima, da se posvetimo sebi i svim onim stvarima koje smo dosad zapostavljali. Što se tiče mene i moje porodice, mi svaki dan ispunimo nečim zanimljivim. Igramo asocijacije, pantomime ili pevamo, meditiramo, sve u svemu, uživamo u vremenu koje provodimo zajedno, baš onako kao kad sam bila mala - rekla je Milica za "Kurir", dok o raskidu nije želela da govori.

- To je tema o kojoj zaista sada ne bih pričala, ipak su neke druge stvari mnogo bitnije - rekla je kratko pevačica.

Pročitajte i : Milica Todorović: Mnogo se ja femkam, a sat mi otkucava za brak i decu

Ona je tada navela da ne planira povratak u Beograd sve dok je na snazi vandredno stanje.  Da se u porodičnom domu odlično provodi pokazala je i objavama na svom Instagram profilu. Naime, ona je podelila šaljive video snimke sa ocem koji kako je navela ne voli masažu, ali to Milicu nije sprečilo da ga, ipak, izmasira. Onda je otac odlučio da joj uzvrati istom merom.

Pročitajte i : Ovako je Milica Todorović opisala bivšu suprugu Petra Strugara

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 3. Апр 2020. у 8:42 PDT

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 3. Апр 2020. у 8:46 PDT

- E, onda mi je vratio sve.  Kaže, ovako ti mene, to mnogo grubo - napisala je Milica uz video snimak koji je nasmejao njene obožavaoce.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram