Trudna Sofija Milošević napušta Srbiju, evo i gde će se poroditi

Trudna Sofija Milošević napušta Srbiju, evo i gde će se poroditi

Autor: | 14/05/2020

0

Trudna Sofija Milošević uživa od kako je ukinuto vanredno stanje zbog pandemije koronavirusa. Lepa manekenka izašla je iz napornog perioda mučnina i slabosti i sada sa osmehom dočekuje svaki novi dan blagoslovenog stanja.

Sa prvim sunčanim danima buduća mama iskoristila je priliku da se opusti u društvu svojih najmilijih pa je mirno popodne provela na ručku u jednom beogradskom restoranu.

Pročitajte: Zato je Luka Jović pobegao iz karantina – Sofija Milošević trudna!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 13. Мај 2020. у 8:53 PDT

Trudna Sofija Milošević ne želi da sebi i svom detetu uskraćuje bilo šta, pa uživa u omiljenoj hrani i piću. Ona se na Instagramu pohvalila i da se do sada ugojila sedam kilograma.

Pročitajte: Sofija Milošević i Luka Jović - Ljubav u Rimu (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 9. Мај 2020. у 7:31 PDT

Trudna Sofija Milošević odlazi u Španija

Sofija je navodno obavila sve preglede potrebne za trudnoću, dobila odobrenje doktora da putuje, pa je odlučila da napusti Beograd i pridruži se Luki Joviću u Španiji.

Manekenka planira da uskoro otputuje za Madrid, kako bi bila sa svojim izabranikom.

- Stalno su na vezi putem video-poziva, a društvo joj prave najbliži dok je u Beogradu. Ona će, čim se otvore granice i počnu letovi, otputovati za Španiju. Sofija se veoma zabrinula zbog njegove povrede, a Luka je ubeđuje da će biti dobro i da nema potrebe da se nervira, posebno zbog njenog trenutnog stanja. Stres i nervoza joj sada nisu potrebni - navodi izvor za "Blic" i dodaje:

- Luka je zasmejava, pokušavaju oboje da skrenu misli. Ono što mu je Sofija obećala je da će odmah po otvaranju granica spakovati kofere i doći kod njega.

Pročitajte: Luka Jović presrećan što ponovo postaje otac - Sofija, volim te!

Trudna Sofija Milošević i dalje razmišlja gde će se poroditi

Kako je već neko vreme, Sofija u Beogradu bez svoje jače polovine, društvo joj prave njena i Lukina porodica, a manekenkina rođaka sa decom često prespava kod nje.

- Pošto Lukina sestra Mila živi u Beogradu, ona je najčešće sa Sofijom u kontaktu i kada imaju vremena vide se. Dobro razumeju iako su dosta različite, ali se odlično slažu. Sofija dosta vremena provodi sa svojim sestrićima, za koje je vezana, ali i sa prijateljicama, što Sofiji koja voli da šeta posebno sada kada je lepo vreme izuzetno prija. Sofija obožava decu, da se igra sa njima i da im ugađa, pa je srećna što će za nekoliko meseci držati svoju bebu u naručju - objašnjava izvor.

Pročitajte: Sofija Milošević - Luka nikada nije bio oženjen, a sa devojkom je raskinuo pre tri godine

Kao i svaka trudnica, i Sofija polako počinje da razmišlja gde će poroditi.

- Postoji opcija da to bude u Beogradu na privatnoj klinici, ali razmišlja i o Madridu. Volela bi da joj dete ima državljanstvo neke evropske metropole. Sve zavisi kako će odmicati trudnoća, ali i Lukina karijera. Mnogo je faktora o kojima trenutno razmišljaju. Luka jeste detinjast, ali je kao otac brižan, što je pokazao i prema sinu kojeg ima iz prethodne veze. Sofija je starija nekoliko godina, staloženija je, pa je to uticalo i na Luku - završava izvor ovog lista.

Pročitajte: Sofija Milošević - Navikla sam da se borim sa predrasudama

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, ATA Images, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti