Luka Jović presrećan što ponovo postaje otac: Sofija, volim te!

Luka Jović presrećan što ponovo postaje otac: Sofija, volim te!

Autor: | 21/03/2020

0

 

Luka Jović i Sofija Milošević ne skrivaju sreću zbog prinove


Luka Jović prekršio je mere samoizolacije zbog čega je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo policiji da podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera, a razlog što se odvažio na ovaj korak je taj što je njegova devojka Sofija Milošević u drugom stanju.


Srećnu vest objavila je sama manekenka na Instagramu  istakavši koliko je zahvalna što Luka može da bude uz nju tokom ovog perioda.

– Voleli bismo da sa vama podelimo srećne vesti, imaćemo bebu. Toliko sam zahvalna što Luka može da bude pored mene tokom ovog perioda. Ne mogu da zamislim da budem bez njega tokom ovih teških vremena koji se dešavaju u svetu – napisala je manekenka Sofija Milošević.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic) дана 20. Мар 2020. у 10:46 PDT

– Srećan sam što delim sa vama da ćemo imati bebu – napisao je, a izabranici poručio: "Volim te".

–Toliko te volim – ubrzo mu je odgovorila Sofija, a usledile su brojne čestitke i lepe želje.

Luka Jović i Sofija Milošević su odlučili da u izolaciji budu zajedno i da ispoštuju sve mere opreza

https://www.instagram.com/p/B8bu00sIxiA/

Manekenka i fudbale rešili su da odgovorno poslušaju savete stručnjaka koji nalažu da je ostanak od kuće jedini način da se zaštitimo od virusa.

- Ja sam u izolaciji, okej sam, poštujem sva pravila mera koje su donete, kao što bi svi trebalo da poštujemo u Srbiji i da se trudimo da pomognemo komšijama.

- Svima sam ponudila pomoć lično, a za izolaciju sam se obezbedila još pre dve nedelje. U Beogradu sam, u svom stanu i ne izlazim. Takođe, apelujem svima da ne izlaze - ispričala je za Blic Sofija Milošević.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 6. Мар 2020. у 10:21 PST


Ona je na pitanje kako se oseća trenutno objasnila da je dobro.

- Ja sam stvarno dobro, dobro se osećam i samosvesno se ponašam - rekla je Sofija za pomenuti list.

 Luka Jović i Sofija u vezi sedam meseci

To što su Sofija i Luka u početku skrivali vezu nije zaustavilo lavinu nagađanja, pretpostavki, priča, a onda je plavokosa lepotica u svojoj emotivnoj ispovesti za magazin “Hello!” prekinula tišinu i priznala da je ludo zaljubljena.

– Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto – detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala – ovim rečima Sofija Milošević opisala je svoja osećanja prema fudbaleru Luki Joviću, sa kojim je od avgusta prošle godine u emotivnoj vezi.

Sofija Milošević

 

Lukina bivša verenica Anđela Manitašević, koja sa njim ima sina, podržala vezu sa Sofijom

Lukina bivša verenica Anđela Manitašević,  sa kojom fudbaler ima sina Davida demantovala je da se Sofija umešala u njihovu ljubav.

– Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo – oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo Davida i zahvalni smo bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće – rekla je Anđela nedavno razgovoru za Alo! naglasivši da nema ništa protiv veze Luke i Sofije, naprotiv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjela (@andjela__manitasevic) on Jan 1, 2020 at 8:19am PST

– Želim mu svu sreću na svim poljima. Odmah da vam kažem, Luka je otac mog deteta, mi se redovno čujemo video-pozivima iz Madrida. Za njega su vrata našeg doma otvorena i u dva sata ujutru. Kad god je u Beogradu, dođe da vidi našeg sina, pažljiv je otac, dobar i to je meni najbitnije. Odemo na piće sve troje ili na ručak, večeru. A s kim se on viđa, Sofija ili neka druga, to mene stvarno ne zanima – navela je ona.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Slične Vesti