Ljubav čini novi korak: Sofija Milošević se zbog Luke seli u Madrid

Ljubav čini novi korak: Sofija Milošević se zbog Luke seli u Madrid

Autor: | 23/12/2019

0

Sofija Milošević odlučila je da se zbog ljubavi prema Luki Joviću preseli u Španiju, gde najskuplji srpski fudbaler trenutno zbog obaveza prema klubu živi

Sofija Milošević (27) i Luka Jović uživaju u svojoj ljubavi i ne osvrću se na zle komentare i lažne vesti koje se plasiraju o njima u medijima.

Atraktivna manekena je u svojoj emotivnoj ispovesti za magazin "Hello!" priznala da je ludo zaljubljena.

- Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala - ovim rečima Sofija Milošević opisala je svoja osećanja prema fudbaleru Luki Joviću, sa kojim je od avgusta u emotivnoj vezi.

Sofija je zbog poslovnih obaveza morala da spakuje kofere i iz Amerike dođe u Srbiju, Na pitanje da li će uskoro da se preseli i u Madrid, manekenka je u intervjuu za "Hello!" rekla:

- Trudim se da budem prisutna u sadašnjem trenutku, ne volim da planiram ništa kada je u pitanju ljubav. Niko ne zna šta nosi dan, a šta noć. Videćemo. Uvek se vodim mišlju da je vreme najbolji pokazatelj.

I upravo tako je i bilo...

Sofija Milošević - preseljenje u Španiju postalo je java

Kako je ljubav između Sofije i Luke vremenom bivala sve jača i veća, plan za preseljenje u Španiju postao je java.

- Luka i Sofija su konačno preležali dečje bolesti i sada je njihova veza čvrsta i stabilna. Odlično funkcionišu, lepo se slažu i maltene žive zajedno. Toliko im je lepo da nijednog trenutka ne žele da se razdvajaju. Sofija odavno nema angažmane vezane za inostranu modu, a obaveze koje ima može da završava iz Madrida. Zato sada više vremena provodi u Španiji nego u Srbiji, a ubuduće će provoditi još više - priča sagovornik Kurira blizak manekenki.

Prema njegovim rečima, Sofija poštuje vreme koje Luka ima sa sinom i tada će ona biti u Beogradu.

- Ona izuzetno vodi računa o tome da se ne meša u obaveze koje Luka ima prema sinu, kao i njegovoj majci Anđeli Manitašević. Štaviše, kad god porodica Jović dolazi u Španiju, ona se vrati u Beograd, pa onda Luka dođe u prestonicu pa se zajedno vrate za Madrid. Zasad tako funkcionišu. Miloševićeva je ušla u Jovićev ritam i obaveze i već se navikla na život u Španiji. Shvatili su šta im je prioritet i sada brzo rešavaju svaku nesuglasicu. Nisu pričali o braku, ali ni to nije isključeno jer su veoma zaljubljeni - završava izvor.

Luka Jović otvorio dušu: Kada je moja sestra pobedila bolest, to mi je dalo želju za uspehom

Sofija ne želi da se uda po svaku cenu

Poznata manekenka ima jasan stav o braku i porodici.

- Ne želim da se udajem po svaku cenu, a deluje mi da je mnogim devojkama to glavni cilj. Uvek sam imala druge planove. Radim i zarađujem od 14. godine i mislim da je za svaku devojku važno da bude samostalna i samouverena, da se oseća dobro sama sa sobom kako bi donosila prave odluke. Brak je za mene izuzetno važna institucija. Nešto čemu želim da se posvetim i što bi trebalo da stoji na jakim osnovama. Teško mi je kada vidim ljude koji zbog forme ostaju u nesrećnim zajednicama. Život je prekratak da bih razmišljala na taj način - iskreno je rekla Sofija nedavno za "Hello!" i dodala:

- Nazvali su me “rasturačicom braka” iako Luka nikada nije bio oženjen. Optužena sam i da sam kriva za krah ljubavi sa majkom njegovog deteta, iako su oni vezu okončali još pre tri godine. Svašta se piše, ali najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno.

Sofija Milošević i Heorhina Rodrigez u istoj haljini, kojoj bolje pristaje? (foto)

Hellomagazin.rs ATA Images, guliver/getty