Sofija Milošević: Luka nikada nije bio oženjen, a sa devojkom je raskinuo pre tri godine

Sofija Milošević: Luka nikada nije bio oženjen, a sa devojkom je raskinuo pre tri godine

Autor: | 05/11/2019

0

Manekenka Sofija Milošević, posle neuspelog pokušaja skrivanja svoje veze, sada je priznala da je već dva mesec u ljubavi sa najuspešnijim srpskim fudbalerom Lukom Jovićem, kao i da je tračevi koji ovih dana kolaju o njoj ne zanimaju.

Pisalo se da je Luka oženjen, te i da je manekenka rasturila vezu sa njegovom devojkom sa kojiom ima dete, sada je lepa manekenka za Blic otkrila pravu istinu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели georgina (@family.madridistas) дана 4. Нов 2019. у 12:48 PST

-  Luka nikada nije bio oženjen, a sa devojkom je raskinuo pre tri godine. Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost – rekla je Sofija, priznala da je srećna sa Lukom i dodala:

-  Sve je počelo spontano, nekoliko nedelja smo se dopisivali, a zatim uplovili u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno.

Sofija je u intervjuu za ovaj dnevni list pojasnila i da nikada nije igrala na kartu fizičkog izgleda.

- Bila sam veoma nesigurno dete, to sam već pričala nekoliko puta. Uvek sam se trudila da radim na sebi i da lepotu ne stavljam u prvi plan, jet to definitivno nije najvažnija stvar u životu. Lepota je veliko bogatsvo, ali i ogromno prokletstvo - dodala je ona.

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti