Prva dama ponovo u školskoj klupi: Kada se vratite na čas istorije posle skoro 30 godina...

Prva dama ponovo u školskoj klupi: Kada se vratite na čas istorije posle skoro 30 godina...

Autor: | 16/06/2024

0

Tamara Vučić posetila svoju nekadašnju školu

Jun je mesec u kojem najčešće čujemo reč „matura“. Neki završavaju školu, osnovnu ili srednju, neki obeležavaju godišnjice i jubileje... U svakom slučaju veselo je, pomalo i nostalgično, jer „od kolevke pa do groba najlepše je đačko doba“.

I prva dama se nakratko vratila u te dane. Tamara Vučić posetila je juče svoju nekadašnju Osnovnu školu „Jovan Cvijić“ u rodnoj Loznici.

Antonio Ahel/ATA Images

 

U snimku koji je objavila na Instagramu videli smo i kako je sve to izgledalo. U svakom slučaju, priča je bila puna dobre atmosfere i smeha, sa društvom iz škole, ali i nastavnicima.

Pročitajte: Tamara Vučić u provodu sa voditeljkom koju obožavamo - Izdanje prve dame kakvo do sada nismo videli 

„Kada se vratite na čas istorije posle skoro 30 godina.... Nastavnica Ivanka Spernjak drži čas. Niste sigurni da l' je san il' java…”, napisala je supruga predsednika Srbije, a sa nastavnicom je prelistala i crveni dnevnik.

Pored njenog imena stoje visoke ocene. Nema sumnje da je prva dama bila učenica za primer.

Tamara nije skrivala oduševljenje povodom okupljanja generacije, a za tu priliku odabrala je prelepu letnju haljinu sa cvetnim printom.

U govoru na svečanoj ceremoniji poručila je, između ostalog, da će ova obrazovna ustanova dobiti potpuno novu salu za fizičko.

Instagram printscreen

 

- Koračajući ka Ekspu 2027, uvidevši u kakvom je stanju sala, ja sam imala tu smelost da u ime cele škole razgovaram sa Ministarstvom za javna ulaganja. I dobila sam uveravanja i obećanje da će biti izgrađena potpuno nova fiskulturna sala, i to četiri do pet puta veća.

Dok je obilazila učionice i razgovarala sa osobljem, a i sa članovima novinarske sekcije, probudile su se i uspomene na dane kada je pohađala ovu školu.

Instagram printscreen

 

- Ovaj dan je zaista duboko i posebno emotivan za mene, zato što me za period proveden u ovoj školi vezuju duboke emocije, lepe i pozitivne pre svega. Period od petog do osmog razreda bio je pun raznih izazova, imajući u vidu da sam promenila okruženje, jer sam došla iz jedne druge škole.

Pročitajte: Omiljena boja prve dame - Tamara Vučić za posetu manastiru Manasija odabrala posebnu haljinu

- Posebno sam ponosna, a verujem da će se moji drugari i drugarice složiti, na to što smo zaista poštovali i uvažavali naše nastavnike – istakla je Tamara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Najnovije vesti