Nikada nije bila zaljubljenija: Ko je novi dečko Lejdi Gage (foto)

Nikada nije bila zaljubljenija: Ko je novi dečko Lejdi Gage (foto)

Autor: | 02/06/2020

0

Novi dečko Lejdi Gage - Ko je Majkl Polanski? 

Pevačica Lejdi Gaga ima novog muškarca u svom životu. Pošto je prošle godine raskinula veridbu sa Kristijanom Karinom i kratkotrajnu avanturu sa muzičkim inženjerom Denom Hortonom, 2020. joj je, pored hitova, donela i ljubav. Reč je o preduzetniku - Majklu Polanskom.

Posle „Super Bowl“ vikenda objavila je fotografiju na kojoj je u zagrljaju svog dečka na jahti u Majamiju, samo nekoliko dana nakon što se prvi put pojavila vest o njihovoj vezi.

Pročitajte: Ukradena ili zaboravljena - Lejdi Gaga u centru skandala zbog haljine koja vredi milione!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 3. Феб 2020. у 2:20 PST

Ko je zapravo muškarac koji je osvojio srce pevačice Lejdi Gage?

Polanski je suosnivač Fondacije „Sean Parker“ koja učestvuje u finansiranju velikih kompanija kao što su „Naster“ i „Facebook“. Organizacija, stvorena 2015. godine, podržava filantropske projekte u oblasti nauke, javnog zdravlja i umetnosti, sudeći po tome šta piše na njihovom sajtu. Majkl Polanski takođe je član instituta u San Francisku zaduženog za sponzorisanje istraživanja tretmana za lečenje od raka.

Pročitajte: Lejdi Gaga je bila ludo zaljubljena, a evo zašto je Bredli Kuper ipak odustao od veze sa njom

Novi dečko Lejde Gage - Pevačica se ne razdvaja od Polanskog

Novi dečko Lejdi Gage studirao je primenjenu matematiku i računarske nauke na „Harvardu“, navodi „Page Six“, a diplomirao je 2006. Prvi put su ga mediji povezali sa Lejdi Gagom oko Nove godine, ali tada ga još nisu identifikovali.

‒ Par je viđen zajedno još pre praznika, a Gaga je potpuno luda za njim ‒ rekao je izvor blizak pevačici za američki portal „E! News“. ‒ Vreme provode u Los Anđelesu, u Gaginoj kući. Retko se razdvajaju, a ona ga vodi na sve događaje.

Pročitajte: Novi dečko Lejdi Gage - Nakon samo dve nedelje veze pevačica se udala u tajnosti

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 17. Мар 2020. у 9:35 PDT

Iako je javnost još tada saznala za novu ljubav pop pevačice, priča je vrhunac doživela tek kada su se zajedno pojavili na „Super Bowlu“, na kome je ona nastupala, a on, zajedno sa njenom majkom, posmatrao događaj iz VIP regije. Nekoliko dana kasnije Lejdi Gaga potvrdila je glasine o novom dečku, objavivši sliku sa njim na „Instagramu“.

‒ Odlično smo se zabavili u Majamiju ‒ napisala je tom prilikom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 18. Апр 2020. у 5:08 PDT

Novi dečko Lejdi Gage ujedno je njena najveća ljubav

Izvori bliski pevačici takođe tvrde da ona nikada nije bila zaljubljenija.

‒ Novi dečko Lejdi Gage je njena sušta suprotnost, ali to joj sasvim odgovara. Njemu je veoma stalo do pevačice ‒ što možemo i da zaključimo po njenim slikama na „Instagramu“.

Spekuliše se i da je njena hit pesma „Stupid Love“ napisana upravo o Polanskom, jer se u tekstu pominje pronalaženje prave osobe posle dugo vremena.

Pročitajte: Iznenadićete se - Čime se hrani Lejdi Gaga?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 5. Мар 2020. у 9:08 PST

Dobitnica „Gremija“ u jednoj američkoj emisiji izjavila je da je Polanski ljubav njenog života i da joj pomaže u mnogim humanitarnim akcijama, kao i da zajedničkim snagama rade na stvaranju aplikacije „Braver“, inspirisane terapijom dijalektičkog ponašanja.

Izgleda da je Lejdi Gaga najzad pronašla svoju drugu polovinu, a nadamo se da će Polanski nastaviti da je čini srećnom, kakvu je možemo videti na društvenim mrežama.

Pročitajte: Lejdi Gaga - Radujem se što ću postati majka

Komentari (0)

Loading
Viloleta Vasiljević guliver/getty, instagram

Najnovije vesti