Lejdi Gaga i Irina Šajk u šoku: Sa kojom glumicom je Bredli u vezi

Lejdi Gaga i Irina Šajk u šoku: Sa kojom glumicom je Bredli u vezi

Autor: | 08/02/2020

0

Holivudskog zavodnika povezuju sa brojnim lepoticama, ali otkriće sa kojom glumicom je Bredli u vezi je mnoge iznenadilo

Iako je "fabrika snova" prepuna mogućnosti za posao i zvezdani uspeh, čini se da je, što se tiče emotivnih odnosa, situacija drugačija. Kao da mogućnosti nema baš tako mnogo, pa u jednom trenutku gotovo svako bude sa nečijim bivšim partnerom. Ljubavni život glumaca posebno privlači mnogo pažnje, a poslednjih dana je u žiži interesovanja 45- godišnji Bredli Kuper, koji je izgubio lepoticu Irinu Šajk zbog, kako se govorilo, pevačice i glumice Lejdi Gage. Fatalna Ruskinja nije skrivala da joj se život posle Bredlija potpuno promenio.

– Život bez njega je potpuno drugačiji. Ceo svet mi se okrenuo – iskreno je rekla manekenka u intervjuu za martovski broj britanskoj izdanja magazina “Vogue” i dodala:

– Mislim da u svakoj dobroj vezi svako od nas daje svoje najbolje, ali i najgore – to je jednostavno u prirodi ljudskog bića. Dvoje sjajnih ljudi ponaosob, ne moraju skupa da budu sjajan par – rekla je Irina i time definitivno stavila tačku na njihovu ljubavnu priču.

I dok su mnogi iščekivali sa kim će nastaviti emotivni život, stigla je informacija koja je mnoge iznenadila. Bredli je uplovio u emotivnu vezu sa bivšom suprugom Toma Kruza, odnosno bivšom devojkom Džejmija Foksa.

Naime, ako je verovati tabloidu NW, romansa se između Kejti Holms i Bredlija počela je pre nekoliko meseci u Njujorku gde oboje žive.

– Kejti i Bredli  stanuju u istom kvartu i jednostavno su naleteli jedno na drugo – za navedeni je magazin rekao neimenovani, ali dobro upućen izvor pa otkrio više detalja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@katieholmes.team је поделио/ла објаву дана 7. Феб 2020. у 10:57 PST

– Počeli su da razgovaraju i shvatili da imaju mnogo zajedničkih interesovanja. Kejt je nedavno otkrila nekolicini prijatelja da joj je tražio broj, ali da nije očekivala da će od toga biti nešto ozbiljnije– 

Ipak, Bredli je nazvao telefonom i tri meseca kasnije počela je romansa

– Zbližilo ih je i to što oboje imaju ćerke. Bredli je čak upoznao Suri, iako ga ona još uvek predstavlja samo kao prijatelja. – tvrdi izvor.

Lejdi Gaga i Irina će biti šokirane

 – Lejdi Gaga i Irina će biti šokirane. Gaga je očekivala da će nakon prekida sa Irinom odabrati nju. U šoku će biti i Džejmi Foks, koji je nedavno odlučio da ipak želi da mu se Kejti vrati – rekao je izvor, ali mnogi su nepoverljivi jer vredni paparaci nisu uspeli da uslikaju ovaj par.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bradley Cooper (@theofficialbradleycooper) дана 2. Феб 2020. у 5:56 PST


Bredli iz četvorogodišnje veze sa Irinom ima dvogodišnju ćerku Leu de Sejn, dok Kejti Holms iz braka sa Tom Kruzom ima 13- godišnju ćerku Suri.  Kejti je provela šest godina sa Džejmijem Foksom, ali veza je pukla zbog, kako se pisalo, njegovog neverstva.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram