Lejdi Gaga: Vreme za važno novo životno poglavlje

Lejdi Gaga: Vreme za važno novo životno poglavlje

Autor: | 16/01/2020

0

  

Lejdi Gaga je spremna da se ostvari  u najvažnijoj životnoj ulozi

Pevačica i glumica Lejdi Gaga za svoje 33 godine života postigla je puno toga. Njena dugogodišnja karijera je na vrhuncu, a potvrda je stigla 2019. godine, kada je osvojila Oskara za pesmu "Shallow "iz filma "Zvezda je rođena", u kom i glumi zajedno sa Bredlijem Kuperom. Ipak, pored svega što je postigla, ona nije srećna niti potpuna, pa se tako, nakon povrede koju je doživela kada ja pala sa bine na koncertu u Las Vegasu, odlučila na veliki korak. Kako tvrdi za "The Sun" izvor blizak ovoj zvezdi, ona je doživela pravo prosvetljenje u bolnici.
– Doživela je prosvetljenje u bolnici, i to nakon što je pala sa scene na koncertu u Las Vegasu. Jako su je pogodile emocije nakon što je uradila rendgen celog tela, rekao je pomenuti izvor.

Lejdi Gaga je spremna da usvoji dete

Agent Kristijan Karino je uspeo da ukrade njeno srce na neko vreme. Činilo se da će se skrasititi uz njega- vezu su započeli 2017. godine, ubrzo su se i verili, a onda je ona stavila tačku na tu ljubav.

– Jednostavno nije išlo. U takvim slučajevima najbolje je vezu prekinuti bez ikakve drame, rekao je izvor blizak paru za časopis Pipl.

Bredli joj nije ni na kraj pameti: Kakvog frajera ljubi Leji Gaga? (foto)

Šuškalo se da je raskidu kumovala bliskost koju je Lejdi Gaga izgradila tokom snimanja filma sa Bredlijem Kuperom,a njegov ubrzi raskid sa ruskom manekenom Irinom Šajk išao je u prilog toj tvrdnji. Bilo, kako bilo, Lejdi Gaga i Bredli nisu obelodanili svoju vezu i čini se da je ipak svako krenuo svojim putem. Glumac ima novu devojku a plavkosa zvezda je spremna da zasnuje porodicu.

– Želim da imam puno dece, barem troje! Zaista želim da zasnujem porodicu i da se brinem o svojoj deci. Iskreno, kada budem majka, biće to kao da imam svoja tri lična čudovišta – rekla je muziča diva jednom prilikom o dodala da se može desiti i da se njenoj deci ne sviđa muzika koju izvodi, ali da ne može da zamisli život bez osnivanja velike porodice.

Lejdi Gaga je bila ludo zaljubljena, a evo zašto je Bredli Kuper ipak odustao od veze sa njom

– Ima sve što poželi, ali nedostaje joj neko kome bi mogla sve to da ostavi, otkrio je izvor blizak pevačici koja je odlučila da je vreme da postane majka. Spremna je i da usvoji dete, a  razmišlja i o opciji surogat majčinstva. Ona dolazi iz jake i stabilne porodice i majčinstvo je uvek bilo ono što je želela, a više ne želi da osnivanje njene porodici zavisi od muškarca – dodao je spomenuti izvor.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: lejdi gaga

Najnovije vesti