Ukradena ili zaboravljena: Lejdi Gaga u centru skandala zbog haljine koja vredi milione!

Ukradena ili zaboravljena: Lejdi Gaga u centru skandala zbog haljine koja vredi milione!

Autor: | 30/10/2019

0

Lejdi Gaga je bila neverovatna u dugoj haljini boje jorgovana, dugog šlepa, bogatih nabora izrađenih od prvokasne svile s potpisom modne kuće Valentino. Ipak, nakon što su se reflektori isključili i crveni tepih sklonjen, diva ju je skinula i jednostavno zaboravila u hotelu!

Prema pisanju inostranih medija, spremačica hotela u kome je Gaga odsela, pronašla je haljinu i odlučila da je proda na velikoj aukciji u Los Anđelesu 31. oktobra za nekoliko miliona američkih dolara, zbog čega joj preti ozbiljna tužba.

Prema rečima spremačice, Gaga je svoju haljinu ostavila u hotelu, a ona je odmah istog dana to prijavila menadžemntu hotela koji je kontaktirao policiju u nadi da će uspeti da dođu do nekoga iz pevačicinog tima.

Međutim, prema njihovim rečima, nije bilo nikakvog odaziva, te je menadžement hotela vratio haljinu spremačici, jer prema njihovim pravila, svaki predmet koji je pronađen u sobama, a koji nije vraćen u periodu od devedeset dana, pripada spremačicama koje su određeni predmet pronašle.

Tim za odnose sa javnošću modne kuće "Valentino" kontaktirao je hotel i zahtevaju da im se haljina vrati, te da se povuče sa pomenute aukcije, inače će, kako pišu inostrani mediji, tužiti hotel i spremačicu.

Haljina od svile procenjuje se na više miliona dolara, a u januaru 2019. godine dizajnirana je specijalno za pevačicu koja ju je obukla samo jednom, na pomenutoj dodeli nagrada. Duga je sedam metara, a rađena je po uzoru na haljinu koju je nosila Džudi Garland 1954. godine, kada je glumila u originalnom izdanju filma "Zvezda je rođena", prenosi Blic.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti