Iznenadićete se: Čime se hrani Lejdi Gaga?

Iznenadićete se: Čime se hrani Lejdi Gaga?

Autor: | 16/05/2020

0

Ishrana Lejdi Gage već duže vreme intrigira javnost. Pevačica je često na napornim turnejama, na kojima zbog kondicije i dobrog izgleda mora da vodi računa o ishrani. U tome joj pomaže prijatelj i lični trener Bo O'Connor, koji je osmislio njen dnevni meni.

Evo šta jede Lejdi Gaga, prema njenom ličnom treneru, a možete i vi pokušati.

Izbacite beli hleb, zamenite ga zdravim namirnicama, jedite što više voća i povrća i bićete kao slavna pevačica.

Pročitajte: Lejdi Gaga - Radujem se što ću postati majka

Nije lako biti Lejdi Gaga

Kako je živeti kao Lejdi Gaga? Fanovi znaju da pevačica ima gust kalendar dešavanja, koji podrazumeva glumu, pevanje, turneje. Ali ono što možda ne znaju da, kako bi napunila gorivo za svoj prezauzeti životni raspored, jede zdravu hranu za doručak, ručak i večeru.

Pročitajte: Lejdi Gaga i Irina Šajk u šoku - Sa kojom glumicom je Bredli u vezi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 2. Феб 2018. у 11:07 PST


A ko bi mogao najbolje da osmisli šta će Lejdi Gaga jesti, nego njen najbolji prijatelj i lični trener Bo O'Konor. Odrasli su zajedno, oboje prateći svoje strasti.

- Ona je uvek bila umetnica, a ja sam oduvek bio upućen u ishranu, pa smo sve radili zajedno. U srednjoj školi, pravio sam večere u svom stanu i kuvao sam puno raznih stvari, pravio sam haos u kuhinji svojih roditelja a ona je uvek bila u sve uključena - rekao je Bo o svojoj najboljoj prijateljici za "Womenshealthmag".

Pročitajte: Nakon samo dve nedelje veze - Lejdi Gaga se udala u tajnosti

 Kako je često na turnejama, kaže njen lični trener, Gaga je izabrala da se hrani zdravo što joj pomaže tokom napronih nastupa.

- Ona ima prilično intenzivne nastupe, tako da očigledno ne može jesti Doritose. Gaga generalno izbegava da jede ono što se teško vari i što je napravljeno od belog brašna – izjavio je O'Konor, naglašavajući da pevačica jede proizvode od celog zrna.

Ishrana Lejdi Gage - Doručak je najbitniji 

Bez obzira kada i u kakvom raspoloženju započne dan, doručak se ne preskače.

- Bitan je zdrav start od ranog jutra. Obično koristim neke vrste jaja, ili belanca, povrće je na vrhu prioriteta, grčki jogurt i različite vrste voća ili zdravih granula – rekao je O'Konor.

Pročitajte: Lejdi Gaga - Vreme za važno novo životno poglavlje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 12. Јун 2017. у 7:05 PDT


- Ukoliko je Gaga raspoložena za prženice ili nešto slađe, napravili bismo zdraviju verziju toga. Hleb od celog zrna koristili bismo umesto belog hleba i to bi bila najbolja zamena – objasio je Gagin najbolji prijatelj.

Ishrana Lejdi Gage - Pevačica jede grickalice, ali samo zdrave

Iako vodi računa o svakom obroku, ishrana Lejdi Gage nije oslobođena grisvalica. Pevačica voli da se počasti po kojom grickalicom, ali i tada bira samo one zdrave.

- U grickalice posle doručka, pevačica uključuje perece od celog zrna, pirinčane galete, zdrave barove, orahe, i pečeni čips. Ona svoje grickalice kombinuje sa nekim umakom, kao što je gorkoslatka čokolada ili iscedi pakovenje putera od badema - izjavio je Bo, pevačicin lični trener, koji navodi da ona vodi dosta računa i o hidriranju tela.

- Pije dosta čaja, kokosove vode i sveže ceđene pomorandže. Izbegava bilo koje prerađene sokove, a često pije i zelene sokove od raznog povrća - rekao je trener.

Pročitajte: Ukradena ili zaboravljena - Lejdi Gaga u centru skandala zbog haljine koja vredi milione

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 9. Дец 2017. у 5:22 PST

Ishrana Lejdi Gage - Uz ručak obavezna je salata

Svetski popularna plavuša, često svoj ručak dopunjava salatama. Može ih biti u neograničenim količinama a najčešće jede zelenu.

- Definitivno će u toku dana pojesti salatu, bilo da je to ručak ili večera. To uključuje dosta zelene salate, ponekad doda neki začin da bi bila ukusnija – otkrio je male tajne dobrog izgleda svoje drugarice Bo.

Pročitajte: Lejdi Gaga ima novog dečka i svi se pitaju ko je on (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 7. Авг 2016. у 5:15 PDT

Ishrana Lejdi Gage - Večera u duhu italijanskih korena pevačice

- Ne luta dalje od korena kada je u pitanju njen omiljeni obrok. Ona je definitivno Italijanka, te voli paste i soseve, naročito crveni sos. Neke od porodičnih recepata je izmislio njen tata Džo Germanota i objavio u "Joanne Trattoria Cookbook". Za zdraviju verziju bez glutena jede paste od kinoe, servirane sa povrćem i grilovanim škampima zbog proteina. Kada nije na turnejama, bez obzira da li ja kuvam ili izlazimo, obično bira Italijansku hranu za večeru – rekao O'Konor za "Womenshealthmag".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана 9. Мај 2016. у 4:16 PDT

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram