U zagrljaju najvoljenijeg muškarca: Zavirite na tajnu proslavu 40. rođendana Milene Popović FOTO

U zagrljaju najvoljenijeg muškarca: Zavirite na tajnu proslavu 40. rođendana Milene Popović FOTO

Autor: | 29/05/2023

3

Jubilarni 40. rođendan Milena Popović proslavila je u zagralju muškarca kojeg najviše voli, sina Bogdana. Osim dečaka, zabavi u jednom restoranu prisustvovalo je uglavnom žensko društvo, Milenine bliske prijateljice, dok od Igora Jurića nije bilo ni traga ni glasa.

Instagram

 

Ipak, sudeći po objavama na Mileninom Instagramu nema sumnje da ljubav i dalje cveta, a to se može zaključiti i po njenom izgledu. U novu deceniju ušetala je na visokim potpeticama i u kratkoj crnoj haljini, blistajući u punom sjaju.

“Jer godine su samo broj. Danas proslavljam svojih 40”, poručila je slavljenica.

Pročitajte: Mišićav, bahat i mnogo mlađi - Šokiraćete se kome Milena Ivanović lajkuje golišave slike na Instagramu FOTO

Instagram

 

- Mogu reći da sam srećna. I nemam problem da to naglas kažem. Zaslužila sam sreću, kao što je svaki čovek na ovom svetu zaslužuje. Ljubav je pokretač svega i ona je jedan od razloga moje sreće. Ponovo voleti posle svega je božji dar. Kada su ljudi zreli i kada je ljubav prava i iskrena, onda prepreke ne postoje. Svaki problem koji naiđe posmatrate kao iskušenje. I kada ljubav preživi uspone i padove, teške dane, tuge i pritiske onda možete biti potpuno sigurni i mirni da ste pronašli pravu osobu i pravu, iskrenu ljubav - izajvila je nedavno Milena Popović za Kurir koja je sa Igorom Jurićem u vezi duže od godinu dana.

Instagram

 

 

Komentari (3)

Loading
Nesa 09:53 31.05.2023
Odgovori

Sta reci, ozalosceni otac I ucveljena udovica u najgorem rijalitiju, cak je ovaj I predsednik nekog udruzenja, strasno.

hellomagazin.rs hellomagazin