Ovo se retko viđa: Vatreni ples Novaka i Jelene Đoković  (video)

Ovo se retko viđa: Vatreni ples Novaka i Jelene Đoković (video)

Autor: | 15/06/2020

0

Novak Đoković slavi ‒ i to sa stilom. Naime, sinoć je u poznatom beogradskom kabareu proslavio veliki uspeh svog turnira, a u slavlju su mu se pridružile mnoge poznate ličnosti i svi su zajedno slavili do zore.

Najbolji teniser na svetu organizovao je okupljanje najboljih tenisera na regionalnom turniru „Adria tur“, koji je počeo u Beogradu, a nastaviće se u Zadru, Crnoj Gori, Banjaluci i Sarajevu. Turnir se u Beogradu održavao 13. i 14. juna na terenima Novaka Đokovića. Planirano je da Novak „beli sport“ zaigra u svim gradovima u kojima će turnir biti održan. Pored Novaka zvezde turnira biće Austrijanac Dominik Tim, Bugarin Grigor Dimitrov, kao i Viktor Troicki.

Pročitajte: Dan kada je rođen šampion - Novak Đoković proslavlja 33. rođendan

Novak Đoković pretvorio je Beograd u svetsku metropolu tokom vikenda

U Beogradu je turnir otpočeo dublom u kome su Novak i Jelena Janković igrali protiv Danilovićeve i Nenada Zimonjića. Novak je pre početka meča pozvao publiku da desetominutnim ćutanjem oda poštu žrtvama korona virusa, a onda je humanitarni spektakl započeo miks dublom.

Podršku celom projektu dala je i ruska pijanistkinja Lola Astanova. Na konferenciji za novinare duhovito je navela da su dva razloga njenog dolaska u Beograd.

Pročitajte: Lepa Lola na meti obožavalaca - Ako Stjepan Hauser glumi nedostižnog, mene uvek možeš imati

‒ Postoje dva razloga zbog čega sam ovde. Prvi je, naravno, Novak, koga jako poštujem i kada me je pozvao da budem deo ovog projekta, odmah sam pristala.

Kasnije je dodala da je drugi razlog tradicionalna srpska hrana, a posebno ćevapčići.

Pročitajte: U sjajnom društvu: Novak Đoković uslikan na nastupu Ane Nikolić (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on Jun 13, 2020 at 5:41am PDT

Pored Lole Astanove muzičkom programu turnira pridružio se i Nemanja Radulović, kao i dečji hor „Magija“.

A kada je sve završeno i publika dva dana uživala u spektakularnim teniskim mečevima i muzičkim nastupima, došlo je vreme da se ovaj veliki uspeh proslavi.

Novak Đoković slavi uspeh svog turnira

Novak je odlučio da veliki uspeh turnira proslavi u ekskluzivnom beogradskom kabareu, gde je pozvao svoje goste, i napravio žurku za pamćenje.

Te večeri u kabareu je bilo mnogo poznatih ličnosti, poput Miloša Bikovića, Anđele Jovanović i Anastasije Ražnatović. Svi oni uživali su u spektakularnom šou-programu koji je Novak priredio igrajući na sceni sa svojom ženom.

Pročitajte: Novak i Jelena na mestu koje podseća na bajku

U potpunom zanosu Novak je pao pred noge svom treneru Goranu Ivaniševiću, što nije promaklo kameri Miloša Bikovića koji je teniserovu radost podelio na svom "Instagram storiju".

Pročitajte: Jelena, ipak, ošišala Đokovića: Ovo je nova Novakova frizura (video)

Zahvaljujući Novaku i njegovoj humanitarnoj fondaciji Beograd je tokom vikenda postao prava turistička atrakcija, a građani Beograda uživali su u neverovatnom teniskom spektaklu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, ATA Images, Instagram
Tagovi: Novak Đoković

Najnovije vesti