Posle razvoda Ognjen je zavoleo glumicu: Ja sam Mileni važan privatno, i ona meni

Posle razvoda Ognjen je zavoleo glumicu: Ja sam Mileni važan privatno, i ona meni

Autor: | 20/04/2024

0

Ognjen Janković je zavoleo nju

Bojana i Ognjen Janković 15 godina dug brak okončali su 2022, ali o tome nikada nisu javno govorili. Da su razvedeni, saznalo se tek prošle jeseni. Fotografije na Instagramu ostale su da svedoče o nekim prošlim, srećnim danima.

 

 

Bojana je u nekoliko navrata na društvenim mrežama ostavljala poruke koje su ukazivale na to da bivši supružnici i nakon razvoda gaje prijateljske odnose. To je, budući da imaju dvoje dece, svakako bilo pohvalno.

Pročitajte: Brata Bojane Janković zna cela Srbija: Pričalo se da mu je zet pomogao kad je bilo najteže

„Moja krv. Moj brat, moja porodica. Najbolji otac i najbolji čovek na svetu. Moj bivši muž i najveći oslonac u životu. Dobri moj Ogi”, jedna je od objava Bojane Janković iz tog perioda.

Bojana Janković, čije je beživotno telo pronađeno 19. aprila, poslednjih godina retko je bila prisutna u medijima. Pozive za intervjue ljubazno je odbijala, uz komentar da nema šta novo da kaže.

S druge strane, Ognjen Janković je pre nekoliko meseci počeo da se pojavljuje u javnosti kao emotivni partner Milene RadulovićPružao joj je podršku u Palati pravde, gde je svedočila u slučaju koji se vodi protiv Mike Aleksića, njenog nekadašnjeg učitelja glume.

Ata Images

 

O odnosu koji neguje sa Milenom Radulović, Ognjen je pričao u emisiji „Kec na jedanaest”. Tada je, između ostalog, rekao:

- Počastvovan sam što sam uz nju i što imam priliku da joj pružim makar mikropodršku. Ja sam Mileni važan privatno, i ona meni. To je emotivna podrška iz srca.

Pročitajte: Ognjen Janković pozvao muškarce da slede njegov primer - Hrabrost moje Milene je snaga drugih žena

Ističući da je Milenina priča ohrabrila mnoge devojke da otkriju ono o čemu su godinama ćutale, apelovao je na druge muškarce da podrže njihovu hrabrost.

- Molimo se Bogu i nadamo da će ishod biti pozitivan, te da će ovaj slučaj ostati kao kamen-temeljac nečeg novog - poručio je tom prilikom.

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović K1 screenshot