Ognjen Janković pozvao muškarce da slede njegov primer: Hrabrost moje Milene je snaga drugih žena

Ognjen Janković pozvao muškarce da slede njegov primer: Hrabrost moje Milene je snaga drugih žena

Autor: | 18/02/2024

2

Da je novi dečko Milene Radulović Ognjen Janković saznali smo prošlog septembra, kada je zajedno sa njom došao u Palatu pravde.

Glumica je svedočila u slučaju koji se vodi protiv Mike Aleksića, njenog nekadašnjeg učitelja glume, dok joj je Ognjen pružao podršku.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Frontmen "Beogradskog sindikata", osim po muzičkom angažmanu, javnosti je poznat i kao bivši suprug voditeljke Bojane Janković, od koje se nedavno razveo. U braku dugom 15 godina dobili su dve ćerke, koje sada imaju 15 i 11 godina.

Pročitajte: Milena Radulović otkrila kako je roditeljima saopštila da je silovana - Tatu sam odvela na reku, a mama...

Novi dečko Milene Radulović tek nedavno je progovorio o njihovoj vezi. Voditeljka emisije “Kec na jedanaest” Jelena Helc pohvalila ga je što javno bodri svoju lepšu polovinu. Ognjen je na to odgovorio: 

K1 screenshot

 

- Počastvovan sam što sam uz nju i što imam priliku da joj pružim makar mikropodršku. Ja sam Mileni važan privatno, i ona meni. To je emotivna podrška, iz srca.

Ističući da je Milenina priča ohrabrila mnoge devojke da otkriju ono o čemu su godinama ćutale, apelovao je na druge muškarce da podrže njihovu hrabrost.

- Molimo se Bogu i nadamo da će ishod biti pozitivan, te da će ovaj slučaj ostati kao kamen temeljac nečeg novog - poručio je novi dečko Milene Radulović Ognjen Janković.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kao što je poznato, lepa glumica godinama je bila u ljubavi sa kolegom Radovanom Vujovićem. Raskinuli su pre 2020, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Komentari (2)

Loading
Ana 23:40 18.02.2024
Odgovori

Ništarija kao ta Milena.Ostavio ženu i već veliku decu,zbog koga?Jedne lazljivice,kojoj je glavno da bude poznata,da se o njoj piše.Kakav bolestan um.A ovaj bolesnik od čoveka požurio za njenim parama.Uzas sta sve čovek može da uradi

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još