Cure detalji tajnog razvoda: Ognjen napustio zajednički stan, deca ostala sa Bojanom

Cure detalji tajnog razvoda: Ognjen napustio zajednički stan, deca ostala sa Bojanom

Autor: | 22/01/2023

0

Razveli se Ognjen i Bojana Janković

Nekadašnja voditeljka Bojana Nikolić i Ognjen Janković, član “Beogradskog sinidikata”, razveli su se posle 15 godina braka, prenose beogradski mediji.

Brak je okončan još u maju prošle godine, a par je ostao u prijateljskim odnosima. Ognjen je napustio zajednički stan, ali to ga ne sprečava da redovno viđa decu.

Pročitajte: Kraj posle 10 godina! Razvodi se Ognjen Amidžić, voditelj se oglasio zvaničnim saopštenjem - Nije kriva treća osoba

Instagram

 

Ovako je Ognjen nekada govorio o svojoj sada već bivšoj supruzi.

- Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret – otkrio je Janković i dodao:

- Dete sam razvedenih roditelja. Ipak, moji su pravi primer da je uvek bolji dobar razvod nego loš brak. Imao sam zdrav odnos sa roditeljima i posle razvoda. Imam dve ćerke, Zoju i Iskru. Drugo dete sam dobio posle “Survajvera”. Iskra ima dara i želi da trenira fudbal, pa smo otišli da je upišemo na fudbal u FK Dorćol, kod Miće Sovtića. Pored sporta, svira i violinu. Zoja je već prava devojka. Trenira odbojku i mislim da će u tom sportu biti veoma uspešna. Ona je kreativna duša. Važno je decu vaspitati i pričati s njima. Više sam naučio od svoje dece nego od starijih.

Privatna arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva