Bio je 15 godina u braku sa voditeljkom, deca ostala sa njom! Novi dečko Milene Radulović je Ognjen Janković

Bio je 15 godina u braku sa voditeljkom, deca ostala sa njom! Novi dečko Milene Radulović je Ognjen Janković

Autor: | 19/09/2023

4

Milena Radulović i Ognjen Janković u vezi

Glumica Milena Radulović stigla je danas u Palatu pravde, gde se nastavlja suđenje Miki Aleksići, a ona je došla u društvu Ognjena Jankovića, reditelja i frontmena Beogradskog sindikata. Kako Kurir saznaje, Milena i Ognjen su već nekoliko meseci u vezi.

Ata Images

 

Iako se o njihovoj ljubavi do sada uglavnom pričalo u glumačkim krugovima, Ognjen je odlučio da danas dođe sa Milenom u sud i pruži joj podršku.

Podsetimo, reditelj je u julu 2022, stavio tačku posle 15 godina na svoj brak s voditeljkom Bojanom Janković. Nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o deci koja su ostala da žive sa majkom.

Pročitajte: Cure detalji tajnog razvoda - Ognjen napustio zajednički stan, deca ostala sa Bojanom

Muzičar je napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojim naslednicama. Bojana i Milena su u sjajnim odnosima, a glumicu su odlično prihvatile njihove ćerke.

Privatna arhiva

 

Ovako je Ognjen nekada govorio o svojoj sada već bivšoj supruzi.

- Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret – otkrio je Janković i dodao:

- Dete sam razvedenih roditelja. Ipak, moji su pravi primer da je uvek bolji dobar razvod nego loš brak. Imao sam zdrav odnos sa roditeljima i posle razvoda. Imam dve ćerke, Zoju Iskru. Drugo dete sam dobio posle “Survajvera”. Iskra ima dara i želi da trenira fudbal, pa smo otišli da je upišemo na fudbal u FK Dorćol, kod Miće Sovtića. Pored sporta, svira i violinu. Zoja je već prava devojka. Trenira odbojku i mislim da će u tom sportu biti veoma uspešna. Ona je kreativna duša. Važno je decu vaspitati i pričati s njima. Više sam naučio od svoje dece nego od starijih.

.

Komentari (4)

Loading
Nije nego 05:17 20.09.2023
Odgovori

Шта је било када си се пробудио.Ово што прича је глупуст у домену феномена.

caca 13:17 20.09.2023
Odgovori

Podržavam Milenu,vi koji je pljujete,razmislite malo,zar bih se ona tako kompromitovala zarad svoje popularnosti?Sigurno da nebih,jer je ona do tamcina,opisala šta joj je matori perveznjak radio. Pođite prvo od sebe kako bi se vi osećali da se to desilo vama,vašem detetu,sestri unuci,pa onda kritikujte,a nije ga salona tužila.A to dal je nekom rasturila brak,to nije tačno, niko ne može da natera da se razvede od žene ako taj nema želju, možda su se izvoleli,možda je prestala hemija izmedju supružnika ,zato ne osuđuje nikog da cam nebih bilo sudjeno.

Svetlana 12:05 22.04.2024
Odgovori

Baš sam se razočarala kada sam videla sa kim je Ognjen, imala sam veoma visoko mišljenje o njemu, pa se sećam da je posle razvoda bilo svakakvih komenrara o pokojnoj Bojani, ali sada vidim da je žena bila ok, videla sam joj po očima da je u teškoj depresiji, i sada kada je više nema, ja zaključuem ko je kriv za razvod, izvinite ako me ne razumete, ali očigledno je ko je počeo novi život, nova devojka, sve je to sada previše i pričati, mislim da je Pok. Bojanu ubila tuga, a bila je tako čista duša, Pozzz

hellomagazin.rs Ata Images