Sinoć je ceo Beograd gledao u Melinu Džinović: Lice bivše supruge Harisa Džinović nije isto

Sinoć je ceo Beograd gledao u Melinu Džinović: Lice bivše supruge Harisa Džinović nije isto

Autor: | 18/03/2024

3

Melanija Džinović prvi put u javnosti nakon razvoda.

U sećanje na devojčicu Angelinu Aćimović i ostale žrtve masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”, porodica Aćimović osnovala je fondaciju koja će nositi njeno ime, a povodom toga, organizovan je događaj kome je prisustvovala i bivša supruga Harisa Džinovića.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Sinoć je u Sava centru održan događaj „Sećanje na Angelinu” na kom su prikazane haljine 16 modnih dizajnera rađenih po skicama Angeline Aćimović, a dve kreacije stigle su iz ateljea „Christian Dior”.

Igor Todorović, koji je govorio u ime svih dizajnera, naveo je da je cilj okupljanja bio ostvarivanje ideje i oživljavanje Angelininih crteža.

Pročitajte: Tragične ljubavi Harisa Džinovića - Za Melinu znamo, a evo šta se desilo sa ostalim ženama

- Citiraću Antoana de Sent Egziperija, koji je u svojoj knjizi „Mali princ” o inspiraciji napisao da se samo srcem dobro vidi, suština se očima ne može sagledati. Otuda, slobodan sam da kažem da smo haljine radili srcem, jer samo smo tako mogli da ih na pravi način pretvorimo u stvarnost - naveo je Todorovoić.

Među dizajnerima je bila i Melina Džinović, koja je prvi put izašla u javnost nakon razvoda od supruga Harisa Džinovića.

Ona je u pratnji svojih kolega stigla na događaj u crnoj elegantnoj haljini V-izraza koja je savršeno išla uz njenu figuru.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Iako je haljina učinila da izgleda blistavo, Melina je sve vreme sedela u publici bez osmeha na licu, vidno potresena tragičnim događajem koji se odigrao u Beogradu pre skoro godinu dana.

 

 

Komentari (3)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti