Prekinula ćutnju: Manuela Bijelić se oglasila, jasno kao dan šta misli o razvodu roditelja

Prekinula ćutnju: Manuela Bijelić se oglasila, jasno kao dan šta misli o razvodu roditelja

Autor: | 01/04/2024

0

Dragana Mirković i Toni Bijelić važili su za jedan od najskladnijih parova na sceni, pa nije ni čudo što su zajedničkim snagama uspeli da stvore čitavu imperiju, a njihovo najveće bogatstvo definitivno su sin Marko i ćerka Manuela Bijelić.

Antonio Ahel, M.M./ATAImages

 

Bajkovit život u dvorcu Ebenfurt prekinut je, čini se, preko noći.

Vest da se Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija, posle 24 godine, iznenadila je celu naciju, a ubrzo nakon što je pevačica potvrdila da je došlo do kraha braka, počele su priče o novoj ljubavi bogatog Tonija, međutim, do danas ta informacija nije potvrđena.

Što se tiče Marka i Manuele, oni se nisu oglašavali po pitanju porodične situacije, već se kao i do sada maksimalno trude da intimu zadrže za sebe. 

Pročitajte: Dan koji sve menja - Dragana i Toni se u jeku razvoda obratili javnosti, svi im čestitaju

Nedavno smo imali prilike da ih vidimo na turneji Dragane Mirković, ali i sa majkom ispred manastira Ostrog, gde je nastala porodična fotografija puna ljubavi i uzajamne podrške. 

Marko neretko objavljuje fotografije na društvenim mrežama, dok je Manuela mnogo povučenija, ali čini se da je sada u ovom teškom trenutku za njenu porodicu napravila presedan.

Naime, kako smo mogli da vidimo kod nje na Instagram profilu, ona je objavila fotografiju sa Draganom Mirković u zagrljaju, a mnogi su to protumačili kao znak da je ćerka uvek uz majku u svim životnim okolnostima.

Dejan Milićević

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.M./ATAImages, Instagram

Slične Vesti