Toni Bijelić galantan kao i uvek: Prelepa crnka dobila skupoceni poklon od Draganinog muža

Toni Bijelić galantan kao i uvek: Prelepa crnka dobila skupoceni poklon od Draganinog muža

Autor: | 07/04/2024

2

Poklon Tonija Bijelića oduševio sve

Vest da se Toni Bijelić i Dragana Mirković razvode posle 24 godine, dovela je do toga da članovi porodice Bijelić-Mirković danima budu pod lupom javnosti.

Antonio Ahel ATA Images

 

Sin Marko i ćerka Manuela nisu se oglašavali po pitanju rastanka roditelja. Pokoja njihova objava na društvenim mrežama, navela nas je na to da posumnjamo da su deca izabrala strane u maminom i tatinom tihom ratu.

Pročitajte: Toni upao u dvorac Ebenfurt kod Dragane - Pojavio se SNIMAK od sinoć, kako je reagovala?

Takođe, roditelji Dragane Mirković nisu želeli da komentarišu odluku ćerke da preda zahtev za razvod, ali su zato komšije u Kasidolu imale komentare na račun pevačice.

I dok se polemiše o podeli imovine i razlogu rastanka, Dragana i Toni su nastavili dalje da koračaju kroz život, koliko je to sada moguće.

Nedavno su se oboje obratili javnosti, uoči katoličkog Uskrsa, čestitajući vernicima praznik, razume se, svako na svojoj platformi.

Juče je Toni na svom Instagram profilu uputio još jednu čestitku.

Naime, njegova bratičina proslavila je rođendan, a tim povodom Toni je objavio fotografiju atraktivne crnke koja je pozirala ispred automobila marke koju on prodaje, a ispod je kratko napisao: „Srećan rođendan, želim ti sve najbolje, voli te striko”.

Znajući da je Toni uvek bio galantan što se tiče poklona, ne bi nas čudilo da je prelepa crnka od strica dobila upravo ovu zverku sa fotografije.

Instagram/Toni Bijelic

 

Podsetimo, pevačica nije krila razočaranje i tugu zbog situacije koja ju je zadesila, pa je nedavno stala pred kamere jednog hrvatskog portala i priznala da prolazi kroz težak životni period.

- Ovo mi je sad jako teško razdoblje, kao i devedesete. No, kad mi je najteže, tad sam i najjača - rekla je Dragana za 24sata.hr i obrisala suze.

O detaljima razvoda još nije spremna da govori, ali se da naslutiti kako nije imala drugog izbora te da mirenje nije opcija. Kako je u saopštenju objasnila, poslednje tri godine s mužem se nije slagala.

Pročitajte: Ovo je prava istina o bogatstvu Tonija Bijelića - Dragana prećutala da joj je svekar bio...

- Već dugo moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktično vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom.

- Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitana, učinila sam sve da spasem zajednicu koju smo nekada imali.

- Shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše nego stavljajući tačku na naš brak - napisala je.

Toni, s druge strane, čini se, živi život punim plućima. Prošlog leta kupio je vilu sa čarobnim pogledom u jednom od najlepših delova Opatije.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (2)

Loading
Ema 08:07 09.04.2024
Odgovori

Da li je bitnije to da se stric setio i cestitao rodjendan braticini ili poklon auto na koje se akcenat stavlja u ovom tekstu? Verovatno bi rekli da je los covek ako poklon nije skup!

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Slične Vesti