Poslednja Tonijeva fotografija koju je Dragana objavila na Instagramu krije veliku tajnu

Poslednja Tonijeva fotografija koju je Dragana objavila na Instagramu krije veliku tajnu

Autor: | 08/04/2024

0

Tajna fotografije Dragane i Tonija

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića i dalje je tema broj jedan u Srbiji.

Važili su za jedan od najskladnijih parova na sceni, pa nije ni čudo što su zajedničkim snagama uspeli da stvore čitavu imperiju, a njihovo najveće bogatstvo definitivno su sin Marko i ćerka Manuela.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Toni se iselio iz dvorca, Dragana je sa decom ostala u njemu, a ubrzo su se supružnici i otpratili sa društvenih mreža, gde su delili zajedničke uspomene.

Ipak, poneka fotografija supružnika je ostala, a iza poslednje objave na kojoj su Dragana i Toni sami i zagrljeni, krije se velika tajna.

Pročitajte: Toni upao u dvorac Ebenfurt kod Dragane - Pojavio se SNIMAK od sinoć, kako je reagovala?

Naime, tajna fotografije Dragane i Tonija je u tome što su baš te 2019. godine supružnici otputovali na romantičnu destinaciju, gde su između ostalog proslavili godišnjicu braka.

Tajna fotografije Dragane i Tonija

Toni i Dragana tada su bili u irskom gradu Dablinu, gde su zajedno provodili najsrećnije trenutke, ako je verovati objavljenim fotografijama na profilu pevačice.

Posle tih uspomena, malo je bilo onih objava, tako srećnih i romantičnih.

Instagram/dragana_mirkovic

 

Uglavnom smo imali prilike da na Draganinom Instagram profilu vidimo fotografije sa Tonijem i njihovim prijateljima, ali ne i one gde su sami i srećni kao te 2019. godine.

Instagram/dragana_mirkovic

 

Podsetimo, pevačica nije krila razočaranje i tugu, nakon objave o razvodu, pa je stala pred kamere hrvatskog portala i rekla da trenutno prolazi kroz težak životni period, ne želeći da blati i priča loše o uskoro bivšem mužu.

Podsetimo, muzička zvezda podnela je zahtev za razvod, a uveliko je počelo da se spekuliše i o podeli imovine.

- Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, sve to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Pročitajte: Toni Bijelić galantan kao i uvek - Prelepa crnka dobila skupoceni poklon od Draganinog muža

 

Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavljajući tačku na naš brak.

Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici.

Prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Milan Maričić ATA images

 

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji. 

Molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi - napisala je Dragana Mirković.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti