Dejvid i Viktorija besni, Bruklinova svadba pod znakom pitanja: Megan je kriva za sve!

Dejvid i Viktorija besni, Bruklinova svadba pod znakom pitanja: Megan je kriva za sve!

Autor: | 14/08/2020

0

Izgleda da porodica Bekam nema mira ni sekund. Lepa vest da je Bruklin Bekam zaprosio četiri godine stariju devojku Nikolu Pelc samo je nakratko donela osmeh na njihovo lice. Iako se šuška da će Dejvid i Viktorija uskoro postati baka i deka, potvrde još nema, ali britanska štampa piše da su novi problemi već tu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 11. Јул 2020. у 6:48 PDT

Naime, kako je veridba obavljena, svi planovi porodice Bekam usmereni su ka svadbi koja će najverovatnije biti priređena sledeće godine. Reč je o organizovanju najlepšeg dana u njihovom životu, a Viktorija ne dozvoljava da joj promakne nijedan detalj. Upravo kada je pogledala spisak gostiju koji su Bruklin i Nikola napravli, nastala je nova svađa.

Ako je verovati britanskim tabloidima, Viktorija i Nikola posvađale su se toliko da ne žele da razgovaraju. Razlog svađe je ni manje ni više nego Megan Markl. Dejvid i Viktorija jasno su stavili do znanja da na svadbu žele da pozovu svoje velike prijatelje princa Vilijama i Kejt Midlton. Sa druge strane Nikola na svojoj svadbi želi princa Harija i Megan Markl jer se sa njom radije druži. Prijateljstvo sa njima glavni je razlog zbog kojeg Nikola planira preseljenje u Los Anđeles.

Pročitajte: Opra Vinfri prva komšinica - Hari i Megan se preselili u novi dom (foto)

Viktorija i Dejvid su veoma besni. Odlučili su da na neko vreme zahladne odnose sa budućim mladencima, a da se više posvete svojim prijateljima Vilijamu i Kejt. Kako prenosi strana štampa, porodica Bekam oduvek je imala sjajan odnos sa njima i ne želi da se oni osete ugroženo ili manje važno. Da li će se posle brojnih nesuglasica spomenuti kraljevski parovi naći zajedno na istom mestu u isto vreme, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram