Uzbuđenje je splaslo, maske pale: Viktorija Bekam besna, postavila Bruklinu ultimatum

Uzbuđenje je splaslo, maske pale: Viktorija Bekam besna, postavila Bruklinu ultimatum

Autor: | 15/07/2020

0

Viktorija Bekam - snajka je poremetila njen mir!

Viktorija Bekam pre samo nekoliko dana sa ogromnim oduševljenjem saopštila je da je njeno srce puno otkako je Dejvidov i njen sin Bruklin (21) saopštio da se ženi.

‒ Najuzbudljivije vesti! Ne možemo biti srećniji! Bruklin i Nikola će se venčati! Želimo vam mnogo, mnogo ljubavi i da večno budete srećni. Volimo vas oboje veoma mnogo ‒ napisala je presrećna kreatorka na „Instagramu“. Buduća gospođa Bekam oduševljena postom svoje svekrve odmah joj je napisala:

‒ Volim vas sve mnogo, mnogo. Viktorija, ja sam najsrećnija devojka na svetu.

Pročitajte: Viktorija Bekam tuguje, emotivna poruka rasplakala fanove

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 11. Јул 2020. у 6:48 PDT

Tako je to izgledalo na društvenim mrežama. Svi srećni i vesel, pokazuju ljubav. Ali oni koji bolje poznaju Viktoriju Bekam tvrde da joj čitava ova situacija uopšte ne prija. Iako je Nikola Pelc (25) mlada i uspešna, a nadasve bogata, slavna kreatorka nije srećna zbog njihove veridbe.

Viktorija Bekam ‒ snajka je pomutila Bruklinove planove

I dok skoro čitav svet sa oduševljenjem iščekuje dan kada će najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam stati pred oltar sa bogatom milijarderkom, u njegovom domu ponovo je napeto. Kao i pre nekoliko meseci kada je roditeljima saopštio svoju nameru, došlo je do sukoba i žustre svađe. Viktorija je tada stala u odbranu sina, dok je Dejvid pokušao da mu objasni da je premlad za taj korak. Ali kako je i sam imao jedva dvadeset godina kada je zaprosio Viktoriju, morao je da bude svestan da je sinu veliki uzor u svemu, pa i u pogledima na život i brak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🇬🇧 (@brooklynbeckham) дана 4. Јул 2020. у 5:23 PDT

I sada kada je Bruklin zaprosio Nikolu, a ona oduševljeno pristala, Dejvid i Viktorija shvatili su da je situacija veoma ozbiljna. Kreatorka je odjednom promenila raspoloženje i stala na suprugovu stranu. Njih dvoje i te kako su ozbiljni u nameri da pokušaju da ubede Bruklina da prekine veridbu. Zbog toga su odlučili da ga izbace iz testamenta ukoliko to ne učini, prenosi „Woman's Day“.

‒ Ili mi ili svadbena zvona ‒ ultimatum je koji je porodica stavila pred mladog Bruklina, prenosi ovaj tabloid. Viktorija i Dejvid nemaju ništa protiv Nikole, čak im je simpatična, ali smatraju da Bruklin još ne zna šta će sa svojim životom.

Pročitajte: Bruklin Bekam ozbiljno pati za njom (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🇬🇧 (@brooklynbeckham) дана 22. Мар 2020. у 7:16 PDT

‒ Još nije izgradio karijeru i nema dobar posao ‒ dodao je izvor blizak slavnoj porodici.

Iako je Viktorija veoma ljuta i spremna da sina ostavi bez ičega, on je izgleda ozbiljan u nameri da se oženi Nikolom Pelc.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели nicola (@nicolaannepeltz) дана 22. Мај 2020. у 2:18 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram